Tupperware: pregatim femei pentru succes!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Preşedintele şi CEO TupperRick Goingsware, Rick Goings, a participat la emisiunea „Morning Joe”, la MSNBC, împreună cu Brian Sullivan, de la CNBC, precum şi cu Alan Murray, de la revista Fortune, unde au discutat despre creşterea clasei de mijloc şi despre leadership-ul feminin din străinătate. Interviul în întregime poate fi urmărit aici.

Rick Goings a fost întrebat de unul din cei doi moderatori ai emisiunii care este cea mai mare piaţă a Tupperware, pentru că se pare că nu mai este vorba numai de America. Răspunsul a produs uimire: „Indonezia! Acolo se află numărul cel mai mare de populaţie musulmană din lume. Şi suntem foarte mândri să lucrăm cu femei. De altfel, avem o femeie ca preşedinte acolo!”

Moderator: „Aţi întâmpinat probleme culturale acolo?”

Rick Goings: „Nu, dar dacă urmăriţi unele dintre problemele cu privire la atitudinile despre femei şi religie din lume, nu vă va veni să credeţi ce se întâmplă acolo, dar se întâmplă. Iată un lucru interesant: acum şapte ani, am convins distribuitorii noştri de sex feminin să-şi aducă soţii şi am petrecut câteva ore discutând despre diferenţele în putere ale femeilor. Urmareatupperware a fost că afacerea a explodat după acea discuţie!”

Alan Murray (Fortune) a intervenit spunând că Tupperware este o mare companie şi că merită felicitată pentru ce a făcut în acea zonă. A continuat afirmând că 2015 se arată a fi un an bun pentru SUA, spre deosebire de restul lumii. El a apreciat că 2015 nu va fi anul economiilor emergente, a criticat Europa, Japonia, chiar şi China, pentru o încetinire a creşterii.

Întrebarea care a plecat de la Brian Sullivan pentru Rick Goings pare firească, şi anume de ce, cu toate că Tupperware este considerată cea mai americană companie, din punct de vedere al investiţiilor afacerea se desfăşoară cu precădere în zone din afara SUA.

Răspunsul CEO Tupperware nu s-a lăsat aşteptat:

„SUA reprezintă 5% din populaţia lumii. Dar creşterea clasei de mijloc emergente nu se petrece aici, ci acolo.”

Firma Tupperware va sărbători în 2016 70 de ani de la înființare. Este specializată pe produse necesare în bucătărie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar