Tupperware, in haine noi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Tupp_site0Compania de vânzări directe Tupperware Brands Corporation din însorita Florida, SUA, are, de câteva zile, un nou site, cu care se mândreşte şi pe pagina de Facebook.

Din portofoliu fac parte Tupperware (produse de păstrat şi preparat hrană, gătit, obiecte pentru păstrat şi servit mâncarea), Avroy Shlain (una din cele mai mari companii de cosmetice din Africa de Sud), BeautiControl, Fuller Cosmetics, NaturCare (produse pentru sănătate, frumuseţe şi îngrijirea familiei), Nutrimetrics (cosmetice) şi Nuvo (frumuseţe, modă, lenjerie de pat, produse marca Tupperware).

Produsele marca Tupperware® au apărut în 1946, la începutul perioadei revoluţionare postbelice. Încă înainte de lansarea comercială, materialele „ca plasticul” ale inventatorului Earl Tupper au fost dedicate către efortul de război. Funcţionalitatea şi comoditatea produselor „miraculoase” ale lui Tupper au fost la baza lansării revoluţiei plasticului din deceniul ce avea să vină.TUpperwarebrands

Odată cu apariţia în bucătării a cuptoarelor cu microunde, Tupperware a lansat produse special destinate atât acestora, cât şi cuptoarelor clasice. Pe parcurs, când cuptorul cu microunde şi-a câştigat locul de „titular” în aproape orice bucătărie, au apărut şi produse destinate exclusiv lui.

Mai apoi, odată cu viteza de viaţă din anii ’80, au apărut şi aparate care pregătesc o masă cu trei feluri într-o jumătate de oră sau un fel de mâncare proaspăt pentru două persoane în cel mult 10 minute.

Nu au fost uitate, odată cu apariţia necesităţii protecţiei mediului, ambalajele de unică folosinţă.

Tupperware Brands este, astăzi, prezentă în aproape 100 ţări din lume cu cele şapte mărci ale sale.

Sursa: tupperwarebrands.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar