Tupperware a donat 200.000 de dolari pentru un parc Brownie Wise

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

parc Brownie WiseUn nou parc numit după pioniera afacerii Tupperware Brownie Wise este realizat în Orlando, Florida, parţial datorită donaţiei de 200.000 de dolari făcute de compania americană de vânzări directe, scrie Orlando Sentinel.

Parcul se află pe un teren cumpărat în 2014 de autorităţile locale, anterior cunoscut sub numele de Insula Candella, în partea estică a lacului Tohopekaliga. Lacul este situat la aproximativ patru mile (6,44 km) sud faţă de campusul şi sediul central al Tupperware.

Banii de la Tupperware vor ajuta autorităţile să deschidă un punct de informare, un loc pentru caiac – canoe, un mic port, pavilioane şi mese pentru picnic şi alte facilităţi.
Consiliul va boteza zona Tupperware Island Conservation Area, iar aceasta va include Parcul Brownie Wise. Chioşcurile vor oferi în primul informaţii şi lucruri legate de Wise şi Tupperware. Autorităţile locale au dat utilizarea exclusivă a parcului pentru Tupperware şi angajaţii săi patru zile pe an, timp de două decenii.Brownie_Wise

Brownie Wise a fost o deschizătoare de drum nu numai pentru afacerea Tupperware, ci și în vânzări directe în general, fiind inițiatoarea modelului de vânzări în cadrul unor petreceri organizate special  în acest sens. Ea a locuit pe malul lacului până la moartea sa, în 1992, la 79 de ani, şi a deţinut terenurile din zonă.

O carte despre Wise şi despre companie, „Tupperware Unsealed”, va putea fi urmărită pe marile ecrane, într-un film care o are pe laureata cu Oscar Sandra Bullock în distribuţie. Ea va interpreta rolul lui Brownie Wise, cea obligată să părăsească, în 1958, Tupperware şi casa de piatră, cu coloane albe, în care locuia. Nimeni nu a mai stat apoi acolo. În 1959, clădirea a fost abandonată, iar în 1989 a fost propusă pentru demolare. Casa impozantă a căzut în final pradă furtunilor, a vandalismului şi vegetaţiei care a invadat-o.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar