Try It Before You Buy It – noua strategie Talk Fusion

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

tfVrei să încerci produsele Talk Fusion pentru 30 de zile? Ei bine, în curând acest lucru va fi posibil. Anunțul a fost făcut zilele acestea de Bob Reina însuși, fondator și președinte Talk Fusion, care ia în calcul o conversie în consumatori a unui procent de minim 10% din cei care vor utiliza gratuit o lună produsele companiei.

Schimbarea vine la pachet cu un site nou și cu schimbări în planul de comensare, fiind introduse, spre exemplu, pachete noi pentru distribuitori, pachete care includ un anumit număr de conturi gratuite de testare pentru potențialii clienți. Conturile gratuite pot fi primite de distribuitori și în urma activității desfășurate. Astfel, la fiecare 3 clienți înregistrați distribuitorul primește 10 conturi gratuite de testare.

De asemenea, Bob Reina a luat în calcul și partea de responsabilitate socială a companiei. Astfel, fiecare distribuitor poate oferi un cont gratuit, cu acces complet la toate produsele companiei, oricărei asociații de caritate sau oricărei organizații nonprofit dorește.

Iată cum arată planul companiei în cifre, la un calcul cu o rată de conversie de 10%:

– în 6 luni: 37.000 de conturi gratuite de testare oferite, 2.600 de clienți noi, 1.100 de distribuitori noi, ceea ce înseamnă în bani 1,7 milioane de dolari;

– în 12 luni: 179.000 de conturi gratuite de testare oferite, 12.500 – clienți noi, 5.300 – distribuitori noi, 8 milioane de dolari;

– în 24 de luni: 4 milioane de conturi gratuite de testare oferite, 292.000 – clienți noi, 125.000 – distribuitori noi, 145 de milioane de dolari.

Fondată în 2007, Talk Fusion este o companie de vânzări directe care oferă soluții de video marketing, video email, video newsletter și altele, care ajută la creșterea bazei de date de clienți a firmelor sau la creșterea retenției clienților.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. O informatie de mare valoare pentru toti care vor sa fie cu un pas inaintea celor care ignora informatiile sau pur si simplu nu sunt atat de norocosi ca sa le primeasca . O informatie care ne ofera o mare sansa multora dintre noi ,iar unora unica sansa de a trai mai bine . Multumesc Cristina , multumesc MLM News .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar