Triatlonistul Ciprian Bălănescu intră în echipa sportivilor Herbalife

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Ciprian Balanescu cropCiprian Bălănescu, campion balcanic şi campion absolut al României la triatlon și duatlon, se alătură echipei de atleți sponsorizați de Herbalife. Înotul, ciclismul şi alergarea, care împreună dau definiţia triatlonului, nu reprezintă doar pasiuni pentru Ciprian, ci chiar modul său de a trăi.

Herbalife va colabora cu Ciprian Bălănescu pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp o gamă completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă. Triatlonul este un sport ce presupune parcurgerea succesivă a 1,5 km înot, a 40 de km pe bicicletă și se încheie cu o alergare pe o distanță de 10 km.

„Triatlonul reprezintă o disciplină sportivă complexă care impune un program nutrițional echilibrat, astfel încât să poți obține rezultatele dorite la toate cele trei categorii  – alergare, ciclism și înot. Programul de nutriție dezvoltat împreună cu specialiștii Herbalife va urma îndeaproape nevoile specifice acestor activități sportive și va fi parte integrantă a programului de pregatire pentru concursurile internaționale care mă vor ajuta să acumulez cât mai multe puncte în clasamentul mondial, astfel încât să mai fac încă un pas în drumul meu spre Jocurile Olimpice de la Rio. Pentru viitor îmi doresc nu doar să obţin cât mai multe performanţe naţionale şi internaţionale ci şi să ajut la promovarea triatlonului în România, îndeosebi în rândul copiilor şi tinerilor”, declară Ciprian Bălănescu.

Herbalife susține la nivel mondial peste 100 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive.

„La numai o lună de la anunțarea parteneriatului dintre Herbalife și Anca Bucur, suntem încântați să avem un alt sportiv profesionist român care se alătură echipei de atleți sponsorizați de Herbalife la nivel internațional. Suntem mândri să îl sprijinim pe Ciprian Bălănescu în activitatea sa sportivă, oferindu-i un program de nutriție de înaltă performanță, special creat pentru nevoile unui triatlonist profesionist. Pentru acești atleți, nutriția sportivă complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să fie parte a succesului lor”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife Romania și Moldova.

Ciprian Bălănescu s-a născut în anul 1985 în Făget, judeţul Timiş, într-o familie cu şase fraţi. De mic copil i-a plăcut să se joace în natură, să alerge și să meargă pe bicicletă. La vârsta de 14 ani a avut prima întâlnire cu atletismul, însă triatlonul a fost experiența care i-a marcat viața. Triatlonul l-a învăţat să ceară mai mult de la viaţă şi să își urmeze visele.

Pentru mai multe informaţii legate de activitatea sportivă a lui Ciprian Bălănescu:

http://www.ciprianbalanescu.ro/ şi  https://www.facebook.com/ciprianbalanescu.

Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Ciprian se numără:

2013:

Locul I – Campionatul Naţional de Triatlon

Locul I – Campionatul Naţional de Duatlon

Locul II – Campionatul Balcanic de Triatlon

Locul I – Campionatul Balcanic de Duatlon

Locul I – Campionatul Naţional de Triatlon Exterra, Sf. Ana

2012:

Locul I – Campionatul Naţional de Triatlon (Saint Ana Lake Xterra Triathlon)

Locul I – Campionatul Naţional de Duatlon (Tg. Mureș)

Locul III – Campionatul Balcanic de Triatlon

Locul I – Half Ironman Oradea

2011

Locul I – Campionatul Național de Triatlon

Locul I – Campionatul Național de Duatlon

Locul III – Campionatul Balcanic de Triatlon

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în 85 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2,5 milioane distribuitori independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiilor din întreaga lume.  

Sursa: Comunicat de presă

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    el si anca bucur sunt niste oameni extraordinari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar