Trei ponturi de la Masa Cemazar pentru o afacere de succes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Unul dintre secretele dezvoltării unui proiect MLM de succes (ca în orice proiect, dacă ne gândim bine) este consecvența. Masa Cemazar, un lider de top în domeniu, ne recomandă trei întrebări ale căror răspunsuri pot fi chiar indicatori ai afacerii. De origine din Slovenia, absolventă a Oxford University, Masa Cemazar a intrat în lumea network marketingului în 2005 împreună cu Miguel Montero, în doi ani atingând nivelul de diamant ambasador în Neways. În prezent, dezvoltă în Australia o afacere de network marketing în parteneriat cu bHIP Global.

Iată care sunt cele trei întrebări pe care Masa Cemazar ne recomandă să ni le punem la finalul fiecărei zile:

  1. Am făcut vreun progres? Ce am făcut pentru afacerea mea astăzi? Luați un caiet și notați minim 3 lucruri pe care le-ați făcut în ziua aceea pentru propria afacere. Fie că v-ați întâlnit cu un prospect, că ați dat câteva telefoane, acestea sunt activități productive pentru afacerea dumneavoastră.
  2. Dacă aș fi angajator, aș angaja pe cineva ca mine? Cu atitudinea și modul în care am lucrat azi? Am făcut ceea ce mi-am propus?
  3. Ce îmi propun pentru ziua următoare? La fel, Masa recomandă să puneți pe o hârtie măcar trei lucruri de făcut pentru a doua zi. Gândiți-vă în acest sens la activitățile care v-ar putea aduce mai aproape de scopul propus și concentrați-vă asupra lor. Concentrarea este extrem de importantă în network marketing.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar