Trei lectii de la Jack LaLanne

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Success.com ne amintește de Jack LaLanne, legendarul guru al fitnessului. La Lanne și-a dorit să schimbe viața americanilor, prin abordarea unui stil de viață sportiv și sănătos. Ce putem învăța de la părintele fitnessului?

Totul este posibil. Ești stăpânul propriei vieți – totul depinde de tine. Efectul alimentației de astăzi se va vedea mâine. Trebuie să îți pui întrebarea: Ce  pot face pentru a-mi fi mai bine?

Voință și o puternică încredere în sine reprezintă tot ce ai nevoie pentru a atinge orice scop propus. Fiecare este un geniu în felul său, dar e nevoie de acțiune pentru a face lucrurile să se întâmple. Trebuie să muncești și să ai încredere. Nu e suficient doar să visezi.

Trebuie să crezi în ceea ce faci. Oamenii vin să îmi mulțumească după discuțiile în care îi încurajez. Asta este recompensa mea, nu are legătură cu banii.

Jack LaLanne a apărut în primul program de exerciții fizice pentru televiziune în 1951. În ciuda criticilor, care anunțau că va eșua, LaLanne a continuat să facă sport și emisiuni vreme de 34 de ani… Și a ridicat greutăți și a făcut exerciții fizice până în ultima zi a vieții, dedicat scopului său – acela de a ajuta câți mai mulți oameni care vor să facă ceva pentru ei.

Sursa: Success.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar