Tony Robbins, despre puterea Network Marketingului. VIDEO

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

toniTony Robbins completează magistral lista susținătorilor de elită ai industriei de network marketing. Se știe deja că în această toamnă, între 15 și 17 octombrie 2015, va participa la evenimentul anual de network marketing organizat în SUA de Eric Worre, miile de bilete la Go Pro Recruiting Mastery epuizându-se într-o săptămână de la punerea în vânzare.

În avanpremiera evenimentului din toamnă, într-un webinar gratuit difuzat pe 15 august, Tony Robbins, Robert Kiyosaki și Bob Proctor au răspuns întrebărilor lui Eric Worre.

Tony Robbins explică de ce recomandă o afacere de network marketing. El arată statisticile referitoare la afacerile clasice care eșuează, în condițiile în care ai abilitățile necesare, din cauza dinamicii pieței și a multitudinii de lucruri pe care le ai de gestionat în același timp. În network marketing, arată Tony Robbins, poți avea afacerea ta, cu produse sau servicii foarte bune, cu suportul potrivit de la companie și propria ta poveste, fără toate celelalte bătăi de cap, logistică, contabilitate, și fără toate riscurile unei afaceri clasice. Unele produse sau servicii, spune el, nu pot fi puse pur și simplu pe Amazon, au nevoie de o poveste.

Network Marketingul are o reputație controversată, iar motivul pentru care vă susțin, îi răspunde Tony Robbins lui Eric Worre, este acela că ajutați oamenii să dobândească abilități reale. Care este lucrul de care ai nevoie, în opinia sa? Nu o să ai succes dacă doar vrei să încerci. E nevoie să devii profesionist în acest domeniu, de a face toate eforturile să devii cel mai bun. E nevoie să alegi compania potrivită și să îți îmbunătățești abilitățile.

Ceea ce face diferența, în opinia sa, este în a-ți găsi modalitatea de a comunica oamenilor, dincolo de bani, care este misiunea ta, aceea care te-ar face să continui lucrurile chiar dacă nu ai fi plătit pentru asta. Pe scurt, găsește-ți misiunea, găsește ceea ce te motivează.

Vezi, mai jos, înregistrarea webinarului:

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar