Tommy Jensen, lider Zinzino: Aveam niște prieteni din România și așa a început totul

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

tommy 1

O nouă companie este pe punctul de a-și deschide porțile în România: Zinzino. Autorii pregătirilor pentru intrarea oficială pe piață a companiei sunt doi lideri danezi, Ib Nielsen și Tommy Jensen, mentorii echipei Zinzino din România. MLM News vă oferă prilejul să îi cunoașteți, mai jos putând citi un interviu cu Tommy Jensen.

Tommy Schrøder Krog Jensen, Director Zinzino: Am 52 de ani și trăiesc într-un mic oraș care se numește Ulbjerg. Pe soția mea o cheamă Christina și avem două fiice, Sally care are 13 ani și Kaya, care are 11 ani. Aveam o fermă de nurci pe care am închiriat-o în ianuarie 2016. În acel moment lucram deja part time în parteneriat cu Zinzino de 3 ani, dar am vrut să mă implic full time în acest business și acel moment ni s-a părut perfect în acest sens.

Avem o mulțime de amintiri extraordinare de când suntem în Zinzino. Am călătorit în Olanda împreună cu soția și copiii, am fost în Dubai în călătoria de recunoaștere pentru nivelul de Director și am venit deja de câteva ori în România. La început, când m-am înscris în Zinzino, îmi doream să fiu liber financiar și să petrec mai mult timp cu familia. Zinzino ne-a oferit o posibilitate unică de a călători și de a întâlni mulți oameni interesanți, dintre care mulți ne-au devenit prieteni.

Am o dorință puternică să ajut oameni din toată lumea. Să îi ajut să aibă o sănătate mai bună și să le ofer o oportunitate de a-și construi o situație financiară prosperă astfel încât să îi poată ajuta și pe alții la rândul lor.

MLM News: Ne-ați povestit că visul dumneavoastră era acela de a deveni liber financiar. Dar erați proprietarul unei ferme. Ce v-a determinat să dați atenție unei afaceri de network marketing?

Tommy Jensen: Să ai o fermă înseamnă să muncești 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, nu ai timp pentru familie, nu e viața pe care mi-o doream pentru mine și familia mea. Am fost întotdeauna o persoană deschisă la noi posibilități. Când am descoperit Zinzino mi-a atras imediat atenția. Și m-a atras  realmente modul în care se lucrează cu oamenii. Îmi place mult întreaga companie, structura acesteia, viziunea, fondatorii și modul în care manageriază lucrurile zilnic Dag Pettersen, președintele Zinzino. Îmi place faptul că e posibil să lucrezi cu abilitățile unui partener astfel încât persoana respectivă să devină chiar mai bună decât tine. La un job obișnuit probabil ai ajunge să fii concediat dacă ai încuraja acest lucru. Dar în afacerea noastră te dezvolți dacă arăți și altora calea de urmat și îți pregătești oamenii bine. Iar pe ansamblu acest business te ajută să ai mai mult succes în toate planurile vieții. Sunt diferit de cel care eram acum 5 ani și sunt foarte încântat de dezvoltarea mea personală în acest interval.

MLM News: Dacă ar fi să alegeți cea mai interesantă experiență de când faceți network marketing care ar fi aceea? 

Tommy Jensen: Au fost atât de multe experiențe, dar cea mai deosebită  este faptul că am participat la începutul de la zero al afacerii în România. E impresionant pentru mine să întâlnești atât de mulți oameni minunați. Am avut privilegiul de a fi primiți cu ospitalitate de atât de mulți oameni. Nu știam la ce să mă aștept, dar azi avem aproximativ 500 de clienți și parteneri în România.

MLM News: Lucrați deja în România, ce ne puteți spune din teren? Aveți o abordare specifică a pieței din România? 

Tommy Jensen: Referitor la produse, am descoperit că dezechilibrele din corp diferă la oamenii care trăiesc în Scandinavia față de cei din România. Sunt îngrozit de rezultatele testelor pe care le vedem în România. Media în Scandinavia este de 12 – 1, iar în România media la adulți este de 50 – 1 și la copii 70 – 1 (nota red.: este vorba despre raportul omega 6: omega 3). Cel mai mare pe care l-am întâlnit în România este 127 – 1. Sunt chiar șocat.

A fost o coincidență că am pornit lucrurile în România. Nu am avut o abordare specifică a pieței. Pur și simplu avem niște prieteni care sunt din România care s-au gândit să venim aici și așa a pornit totul. 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar