The Future of Work: Conversaţie cu preşedintele Amway, Doug DeVos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Doug-Devos-02Preşedintele Amway, Doug DeVos, a fost invitatul lui Jacob Morgan în The Future of Work, un podcast care explorează evoluţia sistemelor de muncă, pentru o discuţie despre antreprenoriat în era economiei freelancerilor.

DeVos este interlocutorul perfect pe acest subiect, dat fiind modelul contractorului independent care face ca afacerea Amway să se poată dezvolta în peste 100 de ţări. Uriaşa companie de vânzări directe îşi vinde gama largă de produse în toată lumea prin milioane de Proprietari de Afacere Amway. O dată cu avansarea tehnologiei, un număr tot mai mare de servicii, ca Upwork, Airbnb sau Uber, creează oportunităţi similare pentru orice persoană care doreşte să devină propriul şef.

Un alt punct de plecare al discuţiei celor doi este Raportul pe 2015 al Amway privind antreprenoriatul la nivel global. Conform acestuia, dorinţa de a începe o afacere este foarte puternică în rândul persoanelor de 35 de ani sau mai tinere, care sunt atrase în special de independenţă şi de propria realizare. DeVos şi Morgan analizează rezultatele sondajului, caracteristicile antreprenorilor, importanţa încurajării inovaţiei şi diferenţa dintre antreprenori şi intraprenori.

Ascultă aici întreaga conversaţie

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar