Thailanda prognozează o creștere de 5% în direct sales

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Thailanda prognozează o creștere de 5% în direct salesThailanda prognozează o creștere de 5% în direct sales, în 2018, potrivit studiilor Asociației de profil din țara asiatică.

Proiecția creșterii pozitive vine în linie cu tendința recuperării economice și puterea de cumpărare în ascensiune a unei societăți în proces de maturizare și a unor consumatori preocupați de starea sănătății lor.

Produsele din segmentul health vor contribui cu 45% din totalul de vânzări în segmentul de profil. Femeile încep să preia modelul de direct selling ca o opțiune de carieră serioasă, nu doar pentru a avea un venit în plus, potrivit Asociației de Direct Selling din Thailanda (TDSA).

„Anul trecut, segmentul de afaceri în direct sales din Thailanda a indicat o creștere de 1,4% comparativ cu 2016. Anul acesta, ne așteptăm la o creștere de 5% datorită mai multor factori, inclusiv recuperarea economică, strategia pentru construirea platformelor digitale în vederea acționării complete a consumatorilor, care includ website-uri, Facebook, Instagram, Line, aplicații mobile etc. În jur de 52% din consumatorii e-commerce au cumpărat produse via smartphone-uri”, a declarat Suchada Theeravachirakul, președintele TDSA (foto).

Mai mult, populația Thailandei avansează în vârstă, iar până în 2022 se așteaptă ca 13 milioane de locuitori să aibă vârste de peste 60 ani, ceea ce înseamnă 20% din populație. Această parte a populației va cheltui mai mult pe sănătate, amplificând sectorul aferent, prognozează Asociația.

Afacerile de direct sales atrag, de asemenea, Generația Y, adică pe cei născuți între anii `80 și `90, care vor avea un rol în stimularea creșterii sectorului. Cei din generația Y deseori preferă antreprenoriatul opțiunii de a fi angajați cu salariu și văd în mod regulat în direct sales o carieră potrivită.

Membrii Generației Y reprezintă 15% din totalul direct sellerilor.

Sursa foto: aec.utcc.ac.th

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar