Teresa Palmer, noul star Artistry (Amway)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Iubitorii gamei de cosmetice Artistry de la Amway au văzut-o în clipurile din ultimele luni pe Teresa Palmer.  Actrița australiană de 26 de ani a devenit noua divă Artistry, promovând cele mai noi produse de îngrijire a tenului ale acesteia și gama de farduri lansată în această toamnă.

Actrița tocmai a încheiat un turneu de promovare a brandului de cosmetice în Asia, unde a vizitat Coreea de Sud, Malaezia, Thailanda, Japonia și Hawaii, informează NationMultimedia.com.

Maud Pansing, vicepreședinte al Global Beauty Artistry, a dezvoltat o strategie de rebranding a mărcii care a împlinit 50 de ani, dar care se numără în continuare printre primele 5 branduri la nivel mondial de cosmetică premium de îngrijire a tenului.

Actrița nu și-a neglijat în tot acest timp nici cariera. Numele său apare pe afișele a cinci noi pelicule filmate în ultimul an, printre care “Knight of Cups” cu Christian Bale, Natalie Portman și Cat Blanchett, “Love and Honor” cu Liam Hemsworth și “Warm Bodies” cu Nicholas Hoult, ale căror lansări sunt programate în 2013.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar