Televiziune online dedicată vânzărilor directe, în Marea Britanie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

premiiSeldiaDacă mai era nevoie de o dovadă că domeniul vânzărilor directe este cu câțiva pași înainte în Marea Britanie, iat-o! După ce anul trecut Paul Southworth, fostul Directorul General al Asociației de Vânzări Directe din Marea Britanie, a fost decorat de regină, în decembrie asociația a lansat, în premieră, la 15 ani de la fondarea instituției, o televiziune online dedicată industriei. Asociația britanică este una dintre cele mai active, iar în octombrie 2014 a fost desemnată de Asociația Europeană a Companiilor de Vânzări Directe (SELDIA) drept Cea mai bună Asociație europeană de vânzări directe din 27 de organizații.

Primul episod are 25 de minute și a fost sponsorizat de compania Forever Living Products. Programul conține, pe lângă mesajul de întâmpinare al secretarului general al Asociației, Lynda Mills, o trecere în revistă a legislației britanice în domeniu, un discurs de la un eveniment din septembrie al unui oficial din Guvern în care este recunoscut aportul adus de vânzările directe la economie, o scurtă prezentare de produse ținută de președintele companiei Saladmaster, și o situație, în cifre, a industriei din Marea Britanie în ultimele 12 luni.

Ce vom vedea în episoadele următoare? O trecere în revistă a produselor care pot fi achiziționate în sistemul vânzărilor directe și o serie de dovezi ale impactului pozitiv avut de vânzările directe în viețile oamenilor.

Vânzările directe sunt în creștere în Marea Britanie, fiind un domeniu în care sunt implicate peste 400.000 de persoane. În Asociația britanică de profil sunt înscrise 60 de companii.

FOTO: Seldia, Gala Premiilor ASTRA

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar