Tehnologia Nu Skin ageLOCme, lansată în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

Moment de cotitură în industria anti-ageing. Compania Nu Skin Enterprises a lansat pe datnuskina de 7 martie, tehnologia ageLOCme.“ageLOCme deschide o cu totul nouă categorie de instrumente în îngrijirea şi regenerarea pielii, prin această tehnologie high-tech compania Nu Skin plasându-se pe o poziţie unică între jucătorii din această piaţă.

ageLOCme este prima tehnologie din lume capabilă să personalizeze terapia anti-ageing de zi şi noapte în funcţie de rasă, sex, factorii de mediu, zona geografică şi alte răspunsuri legate de parametrii specifici ai pielii fiecărei persoane în parte. Cu ajutorul unei aplicaţii descărcate din AppStore, fiecare poate astăzi să conceapă propria terapie, din peste 2000 de combinaţii posibile, şi ulterior, în funcţie de rezultatele obţinute, poate să o ajusteze lunar. Nu Skin a investit în această tehnlogie nu mai puţin de 30 de milioane de dolari şi a obţinut deja 4 patente ştiinţifice, altele fiind în curs. Pe lângă cartuşele cu substanţe active, obţinute în urma a peste 30 de ani de cercetări genetice de top în anti-ageing, ageLOC me include tehnologia microlayering, care funcţionează ca o “imprimantă 3D a pielii”. Tehnologia permite dispersarea produsului direct în palmă, în 40 de microstraturi, mărind astfel capacitatea de penetrare a pielii de până la trei ori faţă de orice altă cremă anti-rid oferită de companiile din industrie. În plus, soluţiile active incapsulate în cartuşele vidate sunt atât de intense, încât şi-ar anula efectul dacă ar fi puse împreună într-un flacon de cremă obişnuit. Nu Skin a reuşit astfel să creeze o formulă anti-ageing care nu are nevoie de conservanţi şi de substanţe antibacteriene.” – a explicat Andreea Spiridon,  Diamant Albastru Nu Skin.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Iubesc aceasta tehnologie si acest concept Nu Skin,iar dl.Vaczy Karoly ma impresionat foarte mult prin energia care poate sa o emane in jurul lui.Un om de la care ai multe de invatat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar