Talk Fusion lansează un site redesenat, dar şi unul cu totul nou

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

TFTalk Fusion, compania de vânzări directe dedicată produselor de marketing video, vine în această vară cu un nou design al site-ului TalkFusion.com şi cu un nou site TalkFusionInstantPay.com.

Proaspătul şi noul TalkFusion.com se dorește a fi o platformă puternică, declară compania, menită să vină în sprijinul asociaților săi independenți să transmită mai ușor viziunea și oportunitatea Talk Fusion. Platforma scoate în evidență beneficiile de care asociaţii Talk Fusion se pot bucura, inclusiv recompensele sub formă de vacanțe şi posibilitatea de a dobândi un Mercedes-Benz.

Tot pentru a sprijini eforturile asociaţilor, Biroul Corporatist Talk Fusion a lansat un site cu totul nou: TalkFusionInstantPay.com. Cei familiarizaţi cu Talk Fusion vor recunoaşte imediat inspiraţia pentru noul nume al siteului, care subliniază unul din atuurile Talk Fusion – plata instant.

TalkFusionInstantPay.com va oferi asociaţilor cu drept de acces o prezentare video a oportunității realizată de fondatorul şi şeful Talk Fusion, Bob Reina, ca un instrument prin care asociaţii să poată împărtăşi viziunea şi anii săi de experienţă atât cu membrii echipei sale, cât şi cu potenţialii clienţi.

„Noul nostru video de prezentare a oportunităţii este diferit de orice aţi văzut vreodată”, a declarat fondatorul şi CEO Bob Reina. „Este puternic, inspiranțional şi va schimba milioane de vieţi şi va arăta tuturor că Talk Fusion oferă o direcţie mai bună”.

Noua prezentare de produs oferă, de asemenea, o viziune clară şi cuprinzătoare despre caracteristicile inovatoare, funcţionalitatea şi avantajele Talk Fusion, toate într-un video de marketing, se arată în comunicatul companiei.

Fondată în 2007, Talk Fusion este prezentă astăzi în peste 140 de ţări și anunță că noile lansări de site sunt doar câteva dintre modurile în care compania intenționează să îşi demonstreze angajamentul față de partenerii săi.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar