Talk Fusion a lansat două noi site-uri promoționale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Talk Fusion lansează două noi site-uri promoționaleTalk Fusion a lansat două noi site-uri promoționale, recent, dedicate recrutării de noi parteneri. Cele două website-uri se numesc JoinTalkFusion.com și TalkFusionInstantPay.com și au ca scop sprijinirea asociaților independenți Talk Fusion în promovarea și distribuirea oportunităților sale de business în peste 140 de țări.

Bob Reina, fondatorul și CEO-ul companiei din Brandon, Florida a susținut o demonstrație a caracteristicilor, conceptului și beneficiilor noilor site-uri într-o transmisiune live pe Facebook. Reina, care are o experiență de 25 ani în industria marketingului direct a declarat că acestea sunt cele mai concise site-uri de marketing pe care le-a văzut în industrie. Ai totul într-un singur loc.”

Cum funcționează JoinTalkFusion.com și TalkFusionInstantPay.com

Pe JoinTalkFusion.com, vizitatorii pot afla informații despre companie în patru pași simpli. În primă fază, sunt încurajați să urmărească un clip video despre produs, cu durata de un minut. Urmează un clip de 5 minute în care Bob Reina prezintă informații despre stilul de viață. În cazul în care au nevoie de mai multe informații, vizitatorii sunt direcționați către pasul al treilea, vizitarea site-ului TalkFusionInstantPay.com. Aici pot urmări transmisiunile live din seria „Prezentarea Oportunității”. De asemenea, pot afla detalii despre poveștile de succes ale liderilor de top Talk Fusion. Vizita pe JoinTalkFusion.com se încheie cu un îndemn de a deveni membru.

De ce Talk Fusion a lansat două noi site-uri promoționale

„Secretul afacerii este duplicarea. Trebuie să fie simplă, ușoară și trebuie să fie făcută de toată lumea folosind exact aceeași metodă. Toți au aceleași șanse de reușită aici, indiferent de locul în care trăiesc, ce limbă vorbesc sau cunoștințele lor despre tehnologie sau networking. Dacă poți respecta pași simpli, aduci oameni pe site-ul tău Talk Fusion și le arăți cum să procedeze la fel, poți face această afacere să funcționeze”, a declarat Reina.

Atât JoinTalkFusion.com, cât și TalkFusionInstantPay.com sunt disponibile în mai multe limbi și afișează prezentări internaționale conform fiecărui fus orar.

La jumătatea acestui an, Talk Fusion a anunțat lansarea Universității Talk Fusion, un program de training online.

Talk Fusion a aniversat 10 ani de existență în luna iulie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Multumim mlmnews.ro. multumim Cristina pentru informatiile valoroase despre Talk Fusion si in general despre Network Marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar