Studiu Herbalife. Vezi ce ar face romanii cu un venit suplimentar de 125 de euro pe luna

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

45% dintre români au mai multe surse de venit, se arată într-un studiu internaţional al companiei de vânzări directe Herbalife. În acest context, respondenţii au fost întrebaţi ce ar face cu un câștig suplimentar de 125 Euro pe lună. În timp ce pe întregul continent austeritatea rămâne cuvântul de ordine atât la nivel naţional, cât şi la nivelul fiecărei familii, opţiunile şi atitudinile europenilor relevă diferențe interesante la nivelul fiecărei ţări în ceea ce privește folosirea unui venit suplimentar.

Comparativ cu alte state europene, în România s-a înregistrat cel mai mare procent de persoane dispuse să investească un venit suplimentar în dezvoltarea carierei (24%), față de media europeană de 11%. Cu toate acestea, pe primele locuri între alegerile romanilor rămân în continuare costurile legate de locuință, plata împrumuturilor și a datoriilor bancare. De asemenea, românii se numără printre cei mai dispuşi să folosească veniturile suplimentare pentru întreținerea copiilor şi pentru a-şi ajuta rudele mai în vârstă (16%), depășind cu mult media din Uniunea Europeană (6%).

Romeo Căzănescu, Country Director pentru Herbalife România, a declarat în concluzie:

“Rezultatele studiului ne demonstrează o abordare echilibrată a românilor. Este firesc să ne confruntăm în continuare cu presiunea de a acoperi cheltuielile ce ţin de casă, bancă şi bunuri personale. Însă este foarte interesant că, dintre europeni, românii sunt cei mai interesaţi de dezvoltarea carierei  – 24% dintre români ar investi un câștig suplimentar în dezvoltarea carierei, în timp ce numai 11% dintre europeni ar face acest lucru. Apetitul românilor pentru venituri suplimentare este în continuă creştere. Cei 45% dintre români care sunt în căutarea unor venituri suplimentare reprezintă categoria oamenilor flexibili, harnici şi cu imaginaţie, care vor prospera în industrii dinamice, aşa cum este cea a vânzărilor directe.”

O societate bazată pe venituri multiple

Deşi foarte mulţi români sunt în căutarea unor venituri adiționale, conform studiului realizat de către Herbalife, 63% sunt îngrijoraţi de faptul că nu există suficiente oportunităţi de a obține un câștig suplimentar. Acest aspect sugerează că există multe persoane dispuse să lucreze în mai multe locuri, pentru a obţine alte surse de venituri.

Sursa: Herbalife

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar