Stirile dupa ureche dauneaza grav informarii corecte! Noi v-am spus sa va informati pe MLM News! – de Cristina Baranescu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

GossipUmbla zvonul in targ cum ca afacerile piramidale ar putea fi inchise in Romania, conform unui proiect de lege adoptat de Camera Deputatilor. Ei, bine, avem si noi o veste pentru toata presa, atat pentru cea care a pornit valul de articole, cat si pentru cea care doar a preluat articolul initial fara sa se documenteze: afacerile piramidale SUNT interzise in Romania… dar nu de azi, de ieri, ci de multă vreme.

Pe de alta parte, acelasi val de articole ne informeaza ca: Astfel afacerile de tip Multi Level Marketing (MLM) vor fi interzise in Romania, iar comerciantii care intreprind astfel de afaceri vor fi amendati. Ei bine, mai avem o stire, tot pentru toata presa care nu se documenteaza din lipsa de timp si goana dupa senzational: conform legislatiei romanesti in vigoare, Vânzarea prin reţele (multilevel marketing) este o formă a vânzării directe prin care produsele şi serviciile sunt oferite consumatorilor prin intermediul unei reţele de vânzători direcţi care primesc un comision atât pentru vânzările proprii, cât şi pentru vânzările generate de reţelele de vânzători direcţi pe care i-au recrutat personal.

Vorbim deci de vanzari directe, practica absolut legala de comert, si nu e nimeni amendat daca desfasoara o activitate MLM.

Citeste si Legislația care reglementează MLM-ul: OG nr. 99/2000 și modificările acesteia

Foarte adevarat si foarte clar, daca citesti cu atentie, si nu intre doua stiri despre catusele si nasul Elenei Udrea, au fost introduse niste amenzi pentru comerciantii care vor aplica practici comerciale inselatoare sau agresive, dar este  vorba despre TOTI COMERCIANTII care fac acest lucru,  fie ei MLM-isti sau din comertul clasic, ceea ce, fie vorba intre noi, gasesc ca este absolut normal.

Citeste aici noua lege referitoare la practicile incorecte ale comerciantilor, la care se refera presa

Prin urmare, rogu-va, Ziua News, Antena 3, A.M.Press scoateti materialele acelea de pe site-uri sau corectati-le. Dati dovada de nitica responsabilitate si integritate. Ganditi-va ca o serie de oameni muncesc cinstit, legal si nu usor pentru banii pe care ii castiga din MLM si… informati-va pe MLM News! 😀 Noi nu vom obosi explicandu-va de fiecare data diferenta dintre vanzari directe si scheme piramidale. Si daca nu e suficient, veniti la Network Marketing Forum, unde va vor sta la dispozitie o serie de lideri de elita din vanzari directe, care cu mandrie reprezinta Romania in afara, si o serie de fondatori si directori din top managementul unor astfel de companii.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar