Știri pe scurt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

telegraphoperatorCoreea de Sud – 7 start up-uri și 3 companii MLM închise în primul trimestru al anului

Comisia pentru Comert Corect din Coreea  de Sud a anunțat că în primul trimestru al anului au fost înființate 7 companii MLM și 3 au fost închise. Numărul total al companiilor MLM înregistrate este de 146, iar din acestea 21 au fost înregistrate în ultimul an. Toate companiile nou înregistrate au  produsul emblematic din zona de îngrijire a pielii.

                 *****

Fondatoarea Jeunesse Wendy Lewis, premiată la Women World Awards 2016

foundersJeunesseFondatoarea și COO Jeunesse, Wendy Lewis, a primit două premii anul acesta la Women World Awards –  Argint la categoria Femeia anului – Femei care ajută femei și Bronz la categoria Antreprenoarea anului.

În plus, Jeunesse Global, compania pe care a fondat-o împreună cu soțul ei Randy Ray,  a primit Aurul pentru atingerea nivelului de un miliard de dolari în 2015 și Argint la categoria Compania cu cea mai mare creștere.

Desemnată de 2 ori drept cea mai influentă femeie din industria vânzărilor directe, Wendy Lewis a inspirat mii de femei dornice să facă diferența în viața lor și a celor din jur.

Women World Awards este un program anual de recunoașterea femeilor din afaceri și diferite organizații din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia-Pacific și America Latină. Programul recompensează la nivel mondial exemple de leadership, inovație, performanță organizațională, noi produse și servicii și rezultate de excepție din fiecare domeniu major din industrie.

*****

Mary Kay construieşte o fabrică nouă în SUA, de 100 milioane dolari

mary kayMary Kay Inc. îşi va construi cu 100 de milioane de dolari un sediu de producţie, cercetare şi dezvoltare pe 10 hectare în Lewisville, Texas. Construcţia ridicată de compania globală de frumuseţe se va întinde peste 43.000 de metri pătraţi şi va începe în septembrie, cu un termen de predare estimat în primul trimestru din 2018.

„Această fabrică ultramodernă a fost special proiectată pentru a răspunde nu doar provocărilor de astăzi, dar şi celor de mâine, pentru a asigura viitorul Mary Kay pe o piaţă globală în continuă creştere şi schimbare. Sunt extrem de mândru de angajamentul nostru în Texas şi de a rămâne competitivi cu «Made in America»”, a spus Thomas Cho, directorul lanţului de distribuţie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar