Nu Skin își schimbă conducerea la vârf
trumanhuntNu Skin Enterprises a anunţat că are un plan de tranziţie pentru conducerea principală. Truman Hunt, care a fost preşedinte şi conducător executiv încă din 2003, a acceptat o înţelegere pe trei ani pentru a conduce Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă începând de la mijlocul lui 2017. Consiliul de administraţie al companiei de vânzări directe a anunţat că Ritch Wood va deveni director general după plecarea lui Hunt, iar Ryan Napierski va fi preşedintele firmei.
 
Wood a fost desemnat director financiar şi membru al comitetului executiv de conducere a Nu Skin în noiembrie 2002, iar în 2010 a fost declarat managerul financiar al anului de către revista Utah Business.

 

Napierski ocupă acum funcţia de preşedinte de vânzări şi de operaţiuni mondiale şi are peste 20 de ani de experienţă în cadrul întreprinderii. Înainte, a fost preşedintele filialei Nu Skin din Asia de Nord şi şef al Nu Skin Japonia. 

Organo Gold se deschide în Bolivia

Cu această nouă piață deschisă, Organo Gold își continuă extinderea globală, fiind prezentă acum înmap1 51 de țări.

Bernardo Chua, fondator și CEO al companiei: Organo își continuă expansiunea în America Latină cu tipurile sale de cafea premium, care concurează cu succes cu cafelele speciale dintr-una din zonele cu cea mai puternică producție de cafea din lume.

Shane Morand, Cofondator al companiei: “Oportunitatea Organo se potrivețte perfect economiei boliviene și a mindsetului antreprenorial al oamenilor de aici.”