Știi să asculți?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Într-o conversație, cel mai bun mod de a construi o relație puternică este comunicarea suportivă, în care partenerul de discuție se simte important și ascultat. Majoritatea oamenilor nu ascultă tot ce spune interlocutorul într-o conversație, de cele mai multe ori cei doi așteptându-și pur și simplu rândul să vorbească. E în firea noastră să ne intereseze și să ni se pară mai important ce avem noi de spus.

Din acest motiv, MLM.com ne recomandă, într-un articol, să comutăm pe așa-numita “ascultare cu inima”, în care ești concentrat pe ceea ce are de spus cealaltă persoană și uiți practic de tine. Fiți curioși și puneți întrebări. Fiți sinceri. Oamenii fac diferența  ușor între discuția cu cineva care doar își așteaptă rândul să vorbească și cineva care îi ascultă cu interes.

Când veți începe să gândiți din această perspectivă și veți învăța să ascultați cu sinceritate, veți descoperi cum, ca prin magie, totul se schimbă și veți începe să obțineți tot ceea ce aveți nevoie. Este un fenomen incredibil, ne asigură autoarea articolului, Julie Anne Jones.

Sursa: MLM.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar