Știați că…?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

qmÎn Statele Unite femeile au condiţii de creştere rapidă antreprenorială mai bune decât ţările europene. Astfel, potrivit indicelui GEDI, care măsoară aceste condiţii, stabilind un scor până la 100, SUA ar obţine 83, în vreme ce prima dintre ţările europene ar fi Suedia, cu 72. Franţa şi Germania au un scor de 67, în timp ce Marea Britanie – de 54.

***

Volumul total al industriei vânzărilor directe din Germania a crescut, anual, cu 8%, în perioada 2007-2014, potrivit unui studiu efectuat de Universitatea din Mannheim.  În 2014, 100.000 de noi persoane au intrat în industria vânzărilor directe, ceea ce reprezintă o creştere de 13% faţă de anul precedent. Pentru anii următori, este prezisă o creştere de 25% a celor implicaţi în vânzări directe. Astfel, forţa de muncă angajată în această industrie va ajunge la un milion de oameni, în 2019.

***

Femeile controlează 20 de miliarde de dolari din cheltuielile mondiale. Impactul economic al femeilor este cu 50% mai mare decât cel al Statelor Unite ale Americii, a dezvăluit Muhtar Kent, CEO al Coca Cola.

***

Amway a deschis prima sa fabrică în India în decembrie 2015. Toate produsele vândute de companie în India vor fi fabricate în această ţară. Întinsă pe 20 de hectare, întreprinderea va avea în jur de 500 de angajaţi. Este a treia fabrică Amway din afara SUA, după cele din China şi Vietnam.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar