Știați că…?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
dykPotrivit DSA SUA, 90% din vânzătorii direcți își desfășoară afacerile part-time și își ating scopurile. Majoritatea își doresc venituri suplimentare și flexibilitate, iar oportunitățile de distribuție le pot oferi.
*
În primele 6 luni din 2014, cele mai bine vândute produse ale Avon au fost din gamele de îngrijirea pielii, însemnând 42% din vânzări, urmate de parfumuri cu 32% și farduri 26%.
*
În 2013, volumul total al vânzărilor directe în Uniunea Europeană a crescut cu 4 procente, de la 18 miliarde la 18,7 miliarde de euro. Olanda a înregistrat cea mai mare creștere, de 8%, urmată de Marea Britanie cu 6,7%. În Spania s-a înregistrat o scădere de 4% în 2013, iar majoritatea vânzărilor (65%) s-au realizat de la persoană la persoană, restul de 35% prin organizarea de petreceri cu vânzare.
*

Potrivit celui de- al 17-lea studiu anual global al CEO realizat de PriceWaterhouseCoopers, 80% din directorii de vânzări au precizat că avansul tehnologic este trendul global care le va transforma afacerile în următorii 5 ani. 67% dintre CEO prevăd aceeași evoluție și pentru bunurile de larg consum.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar