Știați că?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

dykNu Skin este sponsor oficial al echipei de fotbal Petrolul Ploiești, furnizând pentru jucătorii echipei produsele R2 şi LifePak®+ testate de WADA.

*

 Vemma a atins recent un număr impresionant de premii – 100 în doar 3 ani -, pentru business, marketing, creativitate, social media, care plasează compania printre cei mai inovativi producători din industrie.

*

Un studiu realizat de Asociația Marketingului prin Recomandare (WOMMA – Word of Mouth Marketing Association) arată că 81% din consumatori sunt influențați de postările în social media ale prietenilor lor.

*

Potrivit unui alt raport, realizat de Nielsen, “recomandarea din partea cunoscuților” reprezintă cea mai de încredere formă de publicitate a unui brand, cu un procent de 84%.

*

Cea mai răspândită sursă de stres a consumatorilor în 2014 se așteaptă să fie dezechilibrul balanței dintre muncă și timp liber. Potrivit unui studiu realizat de Euromonitor în 2013 asupra tendințelor consumatorilor, două treimi dintre aceștia au declarat că pur și simplu încearcă să își simplifice viața.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar