Știați că…?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

intrebareParteneriatele dintre Avon și celebrități ca Fergie și Reese Witherspoon au o istorie lungă. Vedete ca Rosalind Russel, Claudette Colbert, Cher și Catherine Deneuve sunt doar câteva din starurile care au lucrat împreună cu Avon.

***

Compania Tupperare figurează în Guinness Book of World Records (Cartea Recordurilor) în top 10 cele mai mari invenții ale secolului 20.

***

Denumirea Siesel International este de fapt un acronim creat pornindu-se de la principiile fundamentale ale companiei.  Astfel, SISEL (pronunţat “sizzle”) conține inițialele cuvintelor:  Science (Ştiinţă), Innovation (Inovaţie), Success (Succes), Energy (Energie) şi Longevity (Longevitate).

***

Potrivit celui mai recent raport al Federației Mondiale a Asociațiilor Companiilor de Vânzări Directe (WFDSA), cele mai mari cinci piețe în domeniul vânzărilor directe sunt: SUA, Japonia, China, Brazilia și Coreea de Sud. Acest grup reprezintă peste 60% din volumul global.

***

Companiile membre ale Asociației Vâzărilor Directe din Italia au reușit să își crească vânzările cu 3,9% în prima jumătate a anului 2013 comparativ cu anul trecut. Performanța este net superioară economiei din această țară. Categoriile de produse care au generat cele mai multe vânzări sunt suplimentele alimentare, urmate de cosmetice și electrocasnice.

***

 Turcia este a doua piață din Europa pentru Amway, ca nivel al vânzărilor, și a 12-a la nivel mondial. În 2012, volumul vânzărilor Amay în Turcia a fost de 82,5 milioane de dolari.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar