Steve van Andel, numit pentru a doua oara la conducerea Camerei americane de Comert

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

Camera de Comerț a SUA l-a numit pe Steve Van Andel președinte al consiliului său de administrație. Van Andel, președinte al Amway, va avea un mandat de un an.

“Steve întruchipează sistemul antreprenoriatului liber, pe care Camera se străduiește atât de  mult să-l avanseze și să-l protejeze”, a declarat Președintele Camerei și CEO, Thomas J. Donohue. “Steve s-a dovedit a fi un lider neobosit în comerțul global, competitivitate și multe probleme de interes pentru comunitatea de afaceri. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm lucrul cu el, pentru a ridica creatori de locuri de muncă, antreprenori și inovatori din întreaga lume”.

În calitate de președinte al Amway, Van Andel este responsabil pentru gestionarea operațiunilor de zi cu zi ale companiei și a condus afacerea pentru a deveni un concurent mai puternic în noua economie. Înainte de a deveni președinte în 1995, Van Andel a fost vice-președinte al Amway, responsabil cu operațiunile de afaceri ale companiei în America de Nord și de Sud. În plus, el a ocupat și poziția de vice-președinte de marketing.

“Sunt un susținător puternic al mai multor companii care să se implice în întreaga lume”, a spus Van Andel. “Nu contează dimensiunea afacerii, mică, mijlocie sau mare. Promovarea comerțului, în orice parte a lumii, va continua să fie o prioritate de top a mea”.

Născut în Michigan, Van Andel are o diplomă MBA în Marketing, obținută la Miami University din Ohio, și a mai ocupat această funcție pentru un mandat de un an care s-a încheiat în iunie 2002. Camera de Comerț a SUA este cea mai mare federație de afaceri din lume, care reprezintă interesele a mai mult de 3 milioane de companii de toate dimensiunile, din toate sectoarele și regiunile, precum și camerele de stat și locale și asociațiile industriale.

Sursa: US Chamber of Commerce

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar