Doua secrete de la Steve Jobs, care se aplica si in network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Steve Jobs a clădit cea mai importantă companie de până acum, de pe această planetă. Prin urmare știe foarte bine cât de greu este să faci așa ceva, mai ales că a pornit de jos. În clipul video care urmează după aceste rânduri, Steve Jobs dezvăluie două dintre secretele care l-au adus pe aceste culmi. Iar acestea se potrivesc foarte bine și domeniului de network marketing.

Iată ce spune Steve Jobs:

”Oamenii spun că trebuie să ai o mare pasiune pentru ceea ce faci și este foarte adevărat deoarece e atât de greu încât dacă nu o face cu pasiune orice persoană rațională ar renunța. Este cu adevărat greu, și trebuie să o faci pe o perioadă lungă de timp, deci dacă nu iubești lucrul respectiv, dacă nu te distrezi punându-l în practică, vei renunța. Și asta li se întâmplă celor mai mulți oameni. Dacă te uiți la cei care au avut succes în ochii societății și la cei care nu, de cele mai multe ori celor care au reușit le-a plăcut ceea ce fac astfel încât au putut persevera atunci când a devenit foarte greu. Iar persoanele cărora nu le-a plăcut au abandonat proiectul. Cine ar vrea să suporte așa ceva dacă nu le place? Deci este o grămadă de muncă grea și de multe griji, pe care ți le faci în mod constant. Trebuie să iubești ceea ce faci, să ai pasiune”.

”Al doilea lucru important – trebuie să fii un bun vânător de talente, pentru că oricât de deștept ai fi, ai nevoie de o echipă de oameni extraordinari. Trebuie să știi să măsori rapid oamenii, fără a-i ști prea bine, apoi să-i angajezi, să vezi ce se întâmplă și să-ți rafinezi intuiția. Să fii în stare să construiești astfel o organizație, care până la urmă se va clădi singură, pentru că ai nevoie de oameni extraordinari în preajma ta”.

Click aici pentru clipul video.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar