Stephen Covey, autorul "celor 7 obiceiuri", a încetat din viață

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Cunoscutul speaker motivațional și scriitor Stephen Covey a încetat din viață pe 16 iulie, la vârsta de 79 de ani, informează Fox News. Moartea sa a survenit în urma unor complicații, după ce în aprilie a avut un accident de bicicletă.

Considerat un pionier în literatura self-help, Stephen R. Covey a avut un impact puternic atât asupra lumii corporatiste, cât și asupra vieții personale a milioane de oameni. Cartea sa, “Cele 7 obiceiuri ale oamenilor foarte eficienţi” s-a vândut în peste 20 de milioane de copii în 38 de limbi.

CITEȘTE AICI CARTEA “Cele 7 obiceiuri ale oamenilor foarte eficienți”

În România, Stephen Covey a participat, în 2006, la o conferință organizată de Ziarul Financiar.  Covey spunea în 2006 la Bucureşti, într-o perioadă în care revista Time îl catalogase drept unul dintre cei mai influenți 25 de americani și printre cei mai puternici 25 de brokeri de top în managementul vânzărilor și al marketingului, că “leadership-ul înseamnă să știi cum să le comunici oamenilor cât de mult valorează și ce potențial au, astfel încât ei să ajungă, în cele din urmă, să vadă în ei înșiși.” – scrie Ziarul Financiar.

http://www.youtube.com/watch?v=rmSRvyie0wQ

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar