Statisticile pe 2011 ale industriei europene de MLM. Vezi cifrele pentru Romania

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Vânzările directe reprezintă un sector în continuă creștere în Europa, informează SELDIA – Asociația Europeană a Vânzărilor Directe. Volumul vânzărilor directe a crescut constant în ultimii 5 ani. Peste 4 milioane de oameni sunt implicați într-un proiect de network marketing în Uniunea Europeană și peste 11 milioane în toată Europa, din care 84% sunt femei. Companiile de vânzări directe oferă în Europa peste 25.000 de slujbe cu normă întreagă, iar 76% din produsele vândute sunt fabricate pe continent.

Statisticile prezentate de SELDIA în colaborare cu WFDSA indică un total al vânzărilor în Europa de 17,8 miliarde de euro în 2011. Cele mai vândute produse sunt din categoria cosmetice și produse de îngrijire personală – 36%, iar primele locuri în topul vânzărilor sunt ocupate de Franța (3,7 miliarde de euro), Germania (2,8 miliarde de euro) și Italia (2,4 miliarde de euro).

Cifrele pe 2011 pentru România indicate de Seldia sunt: vânzări de 209,47 milioane de euro, 289621distribuitori, din care 82% sunt femei.

Vezi aici statisticile complete

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar