So Summer – promoția de vară de la Nu Skin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

IMG_29062015_142859Îl simțiți? Este aproape aici… acel timp special al anului când ne vom relaxa în strălucirea soarelui luminos de vară și ne vom simți atât de bine.

Da, vara e vremea concediilor și abia așteptăm! Este și un anotimp când trebuie să fim foarte atenți la expunerea solară, în special când părul și corpul nostru își pierd hidratarea și au nevoie de protecție.

De acest lucru țin cont și promoțiile pe partea de cosmetice ale companiilor de vânzări directe. Nu Skin a conceput două pachete So Summer pentru dumneavoastră. Nu le ratați deoarece acestea vor face ca vara dumneavoastră să fie pur și simplu perfectă. Și, cel mai important dintre toate, vin cu o reducere de 20%. Comandați ambele pachete și veți primi o geantă “So Summer” gratuită, în ediție limitată.

OFERTA 1

PROTECȚIA DE VARĂ PENTRU ÎNTREAGA ZI

Cu acest trio de produse de top, dumneavoastră și familia dumneavoastră veți rămâne protejați întreaga zi. Noul Sunright 50 oferă protecție mai ridicată, ideală pentru momentele când razele UV sunt cele mai puternice (12 – 4 p.m.) și pe durata întregii zile pentru copii. Folosiți Sunright 35  în afara orelor de expunere solară de vârf și pe pielea mai puțin sensibilă. Sunright Lip Balm, cu SPF 15 va ajuta buzele să se simtă catifelate, moi și hidratate.

 

RITUALURILE DE ÎNGRIJIRE A PIELII ÎN TIMPUL VERII

Acest pachet special, hidratant și nutritiv este obligatoriu pentru această vară. Mențineți nivelul adecvat de hidratare a părului cu Balancing Shampoo și păstrați-l hidratat cu produsul nostru Rich Conditioner. Păstrați-vă pielea catifelată și suplă cu Epoch Baobab Body Butter și folosiți NaPCA Moisture Mist pentru a vă împrospăta și răcori întregul corp.

Bucurați-vă de ambele pachete și obțineți gratuit geanta în ediție limitată SO SUMMER de la Nu Skin.

Pentru informaţii suplimentare vizitaţi pagina www.nuskin-summer.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar