Sisel International a făcut cadou o mașină Dacia Duster la finalul primei Convenții Europene

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Încarc...

DSC_0288D 01Zi specială pentru o parteneră a companiei de vânzări directe Sisel International. Pe 23 noiembrie, Anna Erdely a intrat în posesia unui premiu special oferit de companie, un autoturism Dacia Duster Cool, în cadrul unui eveniment desfășurat la Hotel Park Inn by Radisson. Anna, în vârstă de 55 de ani, este câștigătoarea tombolei care a avut  loc la finalul Convenției Europene organizate de Siesel International în octombrie, în Ungaria.

Momentul va rămâne unul de neuitat pentru Anna Erdely: “Cand am auzit numarul meu, am simtit ca acesta a fost un dar de la Dumnezeu, o recompensa pentru toti anii in care am ajutat foarte multi oameni.”  “Compania la care am lucrat in ultimii ani face restructurari, iar peste un an sunt convinsa ca ma vor scoate la pensie, la doar 56 de ani. Prin urmare , sunt foarte fericită să fiu partener în compania Sisel pentru că am șansa de a avea un venit part-time. Când mă voi pensiona, peste un an, voi lucra full-time. Sunt foarte sigură că voi avea un succes enorm alături de Sisel International.” – a adăugat aceasta.

Compania Sisel International  a fost înființată în anul 2006 în SUA și din anul 2011 este prezentă și pe piața din România. În perioada 4-6 octombrie, a avut loc în Ungaria prima Convenție Europeană organizată de Sisel International. De asemenea, până pe 14 decembrie 2013,  conducerea a companiei se află într-un turneu mondial. România a fost inclusă în acest turneu, iar managerii conduși de fondatorul și președintele companiei Sisel International, Tom Mower,  au participat, marți, 19 noiembrie, la un eveniment în București.

DSCF0424D 01

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar