Silpada Designs îşi trăieşte ultimele zile. Şi-a anunţat închiderea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

sdLa trei ani după ce firma a fost cumpărată înapoi de la Avon, Silpada Designs a anunţat că familia care a înfiinţat compania a demarat procesul de închidere a ei.

Fondată de Jerry şi Bonnie Kelly şi de Teresa Walsh, Silpada Designs şi-a început activitatea ca o firmă locală de bijuterii pentru petreceri, dar s-a extins rapid mult dincolo de Lenexa, oraş din statul american Kansas.

În 2010, compania a fost vândută celor de la Avon Products Inc. pentru 650 milioane dolari, dar a fost răscumpărată trei ani mai târziu pentru 85 de milioane.

Afacerea a ajuns însă la final. Vicepreşedintele de Marketing al companiei, Andrea Caroll, a subliniat că reprezentanţii independenţi vor avea termen până pe 31 iulie să mai vândă bijuterii Silpada şi să încaseze comisioane.

Silpada este o companie de vânzări directe şi comerţ electronic înfiinţată în urmă cu 19 ani şi care a avut, la un moment dat, 300 de angajaţi în SUA şi Canada. Firma anunţase că va avea conferinţa anuală „Fashion and Business Conference” în această vară, la Bartle Hall.

Sursa: Fox4Kc

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar