Siberian Health aduce în România plantele medicinale din taigaua siberiană

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

SibrianHealthO nouă ofertă pentru antreprenorii din vânzări directe și network marketing din România! De data aceasta este vorba despre o companie din Rusia, Siberian Health, care aduce pe piață produse naturale ce conțin plante medicinale din zona Siberiei și chiar ingrediente adaptogene folosite de cosmonauți în spațiu. Echipa MLM News a stat de vorbă cu echipa Siberian Health România și vă oferă, mai jos, un interviu cu multe informații despre compania de vânzări directe fondată în Novosibirsk în anul 1996.

MLM News: Cine este Siberian Health? Dați-ne, vă rugăm, câteva cifre. În câte țări este prezentă, câți parteneri independenți are, unde se situează din punct de vedere al rulajelor anuale?

Echipa Siberian Health Romania: Încă din 1996 Compania Siberian Health elaborează, produce și comercializează produse pentru menținerea stării de bine și pentru frumusețe. Afacerea Siberian Health funcționează în 46 de țări de pe trei continente: vânzările oficiale fiind realizate în Europa, SUA, India, Vietnam, Mexic și țările din spațiul CSI.

În fiecare zi se alătură 30.000 de parteneri independenți din toate țările lumii. Datorită experienței de peste 20 de ani și a produselor inovatoare creștem constant volumul nostru de vânzări, ceea ce ne permite să investim resurse în deschiderea de noi piețe.

Produsele Siberian Health înglobează progrese din cadrul celor mai de perspectivă ramuri ale medicinii profilactice – endoecologiei, cronobiologiei, medicinii adaptative și micronutrientologiei. Produsele sunt elaborate în cadrul programelor complexe de profilaxie, trecând apoi testări în cadrul celor mai importante centre științifice de cercetare din Rusia. Principala materie primă utilizată de companie sunt plantele medicinale din zona Siberiei care sunt recoltate din areale sălbatice și care dețin o serie de proprietăți naturale unice. Capacitățile de producție proprii ale Siberian Health sunt certificate nu doar în conformitate cu standardele de calitate din Rusia, ci și de cele internaționale în ceea ce privește GMP și ISO 9001(2008) și un sistem logistic puternic care permite livrarea produselor fără întreruperi în țările în care ne aflăm. Compania are în prezent peste 2 milioane de consultanți la nivel global.

MLM News: Care au fost criteriile care au determinat intrarea acum pe piața românească a companiei Siberian Health? Îmi vine să vă întreb: De ce nu mai devreme? Siberian Health are peste 20 de ani. Sunt multe companii care aleg să vină chiar din primul an în România.

Echipa Siberian Health Romania: Ne-am dorit intrarea în România pentru că aici sunt oameniSiberianHealth interesați de colaborarea alături de companii de MLM, pentru că noi considerăm că avem o oportunitate reală și produse unice și inovatoare. Iar, ca să vă răspund la întrebarea de ce nu am intrat mai devreme, este pentru că orice companie are un ciclu de dezvoltare care în jurul vârstei de 20 de ani are forța și know-how-ul să deschidă noi țări, iar expansiunea Siberian Health a început destul de devreme și iată că anul acesta am decis să venim și în România.

Astăzi, ca niciodată, există un interes aprins față de antreprenoriat și realizare personală, tocmai de aceea companiile MLM se dezvoltă activ și deschid noi țări. Oferim fiecărui om, indiferent de vârstă și educație, să descopere noi oportunități de creștere și venit.

România este o țară în care vedem un potențial ridicat din punct de vedere al interesului față de produsele noastre. Am crescut, ne-am maturizat, avem mai multă experiență, cunoștințe și posibilități pe care le putem oferi partenerilor noștri.

MLM News: Momentan vă aflați în prelansare în România. Care este strategia de pornire a pieței? A fost atras până în acest moment vreun lider local, cu experiență, de oferta dumneavoastră? Cum se văd lucrurile aici după primul contact direct al companiei cu piața locală? S-au potrivit cu așteptările dumneavoastră?

Echipa Siberian Health Romania: Strategia noastră implică mai multe direcții, odată un plan de comunicare on-line pentru că atenția consumatorilor este tot mai mult îndreptată spre on-line și ne dorim să oferim un conținut de calitate, astfel ca produsele noastre să reprezinte o soluție pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos și își doresc să înțeleagă acest proces. Devine tot mai clar că stilul de viață sănătos este o abordare holistică în care nutriția se află printre primele locuri, dar la fel de importantă este hidratarea corectă, somnul, mișcarea, masajul, sentimentul de contribuție, de împăcare cu sine. Produsele noastre au în spate 10-15 ani de cercetare și vin în întâmpinarea celor care înțeleg sau doresc să înțeleagă puterea antioxidanților pentru sistemul nostru imunitar. Cu atât mai interesant este că produsele noastre au o concentrație a substanțelor active ridicată, ceea ce le permite să fie eficiente. Nu putem mânca kilograme de fructe și legume pe zi, însă dacă suplimentăm alimentația noastră cu minerale și vitamine extrase din plante din flora spontană siberiană, care au o rezistență uimitoare la temperaturi scăzute, ne asigurăm că facem ce este necesar pentru o nutriție echilibrată.

Suntem deschiși și invităm liderii care își doresc să fie primii care vin alături de noi și în cazul liderilor cu experiență MLM putem avea abordări individuale. Feedbackul pe care l-am primit de la cei care au încercat deja produsele noastre este foarte bun, oamenii spun că era nevoie pe piață de abordarea noastră specială față de purificarea organismului pe interior, reglarea digestiei respectarea ritmurilor biologice ale corpului și chiar produsele noastre cu elemente adaptogene din plante care sunt folosite de cosmonauți în spațiu.

Așteptările noastre sunt mari în privința României tocmai pentru că am auzit de spiritul antreprenorial al românilor, de dorința lor de dezvoltare personală și profesională, iar punerea pe picioare a unei afaceri proprii MLM nu e cu nimic diferit de o afacere clasică, doar că în cazul afacerilor MLM nu există riscuri, nu existe costuri legate de gestionarea, păstrarea și promovarea produselor. Din punctul nostru de vedere, cunoștințele pe care le capeți sunt egale cu cele ale unui MBA în administrarea afacerilor, iar beneficiul la final este că în afară de teorie ai o afacere reală.

Există un lucru foarte pozitiv în industria MLM și anume că fiecare om merită și primește o șansă, doar de el depinde cât de departe poate să ajungă. Iar spectrul de cunoștințe pe care îl acumulează antreprenorul este vast: cum să promovezi un produs, cum să răspunzi nevoilor unui om și să identifici produsul care ar putea fi o soluție la acea nevoie, cum gestionezi o echipă, cum depășești obiecțiile, iar toate aceste aptitudini te dezvoltă în toate ariile vieții, nu numai cea profesională.

MLM News: Când este programată deschiderea oficială a pieței?

Echipa Siberian Health Romania: Din punctul nostru de vedere considerăm că piața este oficial deschisă, suntem dornici să colaborăm, putem avea abordări individuale pentru cei care au experiență în MLM, care au mai condus echipe și își doresc performanță.

Pentru a veni în întâmpinarea partenerilor și posibililor consultanți am deschis un sediu chiar în centrul orașului, ușor accesibil de la stația de metrou Piața Romana sau Piața Victoriei, pe strada Constantin Daniel 4, deschis L-V în intervalul 13:00-20:00. Sediul are toate dotările pentru desfășurarea prezentărilor, oamenii pot veni să testeze gama noastră de produse și îi putem ajuta să plaseze o comandă.

MLM News: Care sunt atuurile Siberian Health, ce o diferențiază de restul companiilor de vânzări directe din același segment?

Echipa Siberian Health Romania: Credem că deținem mai multe atuuri, primul fiind proveniența plantelor din produselor noastre: taigaua siberiana și munții Altai, printre puținele zone la nivel global care și-au păstrat ecologia. Compania Siberian Health este printre puținele companii care are acces la aceste comori ale naturii.

De foarte multe ori vorbim despre ce ingrediente conține un produs, dar poate mai important este ce nu conțin: nu folosim parabeni, ftalați, sulfați și arome sau coloranți sintetici. Crezul nostru este să avem un produs cât mai ecologic curat posibil.

Tot un atu este și faptul că deținem 3 unități de producție cu cele mai înalte tehnologii și bune practici care există la momentul actual. Urmărim produsul de la concepere și până ajunge la client. Avem propriul centru de cercetare și dezvoltare unde lucrează oameni de știință ce formulează produsele noastre combinând ce are natura mai bun de oferit cu descoperirile și cercetările științifice. Merită să menționăm, de asemenea, că Siberian Health nu testează produsele pe animale, ci chiar deținem un fond de protejare a leopardului Siberian și desfășurăm proiecte de protecție a naturii oferind granturi pentru cei care au o propunere de protejare a mediului înconjurător, astfel că invităm ONG-urile să vină către noi cu astfel de idei.

Dacă vorbim de antreprenoriat – avem o oportunitate excelentă pentru toți partenerii să-și dezvolte afacerea în diferite țări simultan și să aibă un venit în diferite valute ale lumii, ceea ce este foarte atractiv din punct de vedere al stabilității financiare.

Lumea noastră este într-o continuă schimbare, tendințele și comportamentul consumatorilor dictează felul în care este modelată piața, distanțele par să se topească și atunci un atu în plus și foarte important este că Siberian Health oferă oportunitatea unui business global, la propriu.

MLM News: Ce ne puteți spune despre sistemul educațional al companiei?

Echipa Siberian Health Romania: Pentru că oportunitatea noastră este pentru toți cei care își doresc un venit suplimentar sau o afacere, dar nu știu cum și de unde să pornească avem un sistem de instruire care îi ghidează de la primii pași și pe tot parcursul creșterii lor.

Educația implică și instruire on-line din partea Liderilor de top și specialiștilor companiei, cât și un sistem de evenimente pus la punct de către companie. În plus, chiar președinta companiei Tatiana Gorohovskaya se ocupă de oamenii cheie care își doresc să se dezvolte.

MLM News: Ce sprijin pot primi noii parteneri din România atunci când pornesc parteneriatul cu Siberian Health? Este un efort cumulat al companiei și al liderilor? Pe linia cărui lider Siberian Health se construiește, în principal, piața din România?

Echipa Siberian Health Romania: Partenerii noștri pot fi siguri că vor primi sprijin din partea noastră, numai împreună putem realiza ceva, de aceea creșterea lor va însemna automat și creșterea noastră. Propunem condiții speciale pentru cei care au un start rapid. Instruire, susținere on-line și off-line, evenimente speciale.  Pentru că suntem la început, toți cei care doresc să vină alături de noi vor fi înscriși în prima liniei a companiei, adică direct sub companie.

MLM News: Care sunt planurile companiei pentru România pe termen ceva mai lung (următorii cinci ani)?

Echipa Siberian Health Romania: Planul nostru este să avem o dezvoltare durabilă și sustenabilă și ne propunem să ajutăm și să schimbăm viețile a cât mai multor oameni.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar