Shane Morand: România a depășit piața Organo Gold din Italia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Încarc...

20160409_173604La scurt timp după lansarea oficială a Organo Gold în România, echipa locală s-a putut bucura de prezența unuia dintre fondatorii companiei, Shane Morand. Aproximativ 1500 de persoane au participat, în 9 aprilie, la un eveniment organizat în acest sens la București de companie. Cu o zi înainte, liderii Organo Gold România au avut parte de un training special susținut de Shane Morand. De asemenea, distribuitorii care au venit la eveniment cu minim 5 invitați au avut ocazia să ia prânzul cu liderul canadian.

În cadrul conferinței au urcat pe scenă atât lideri locali, Răzvan și Oana Petcu, nivel deOG1 Diamant, dar și reprezentanți corporate Organo Gold și o serie de lideri europeni Organo Gold, printre care Varlam Grigoryan din Rusia, Markus Haselrieder și Angelica Enache din Italia.

Cu siguranță însă, cel mai așteptat a fost Shane Morand, care a oferit atât viziune în ceea ce privește oportunitatea Organo Gold, cât și un plan de 20160409_174703acțiune de 90 de zile pentru cei care abia au pornit. Dacă la deschiderea oficială a pieței din România, Shane Morand își exprima, într-un comunicat, încrederea în potențialul României, la evenimentul de la București acesta i-a felicitat pe liderii și distribuitorii locali pentru ceea ce au realizat în câteva luni de la lansare (vezi video).

Shane Morand a început ca vicepreședinte de vânzări și marketing al unei mari tipografii din Ottawa, Canada, iar la vârsta de 25 de ani a contribuit la lansarea primei rețele de televiziune de succes din America de Nord. Shane Morand a lucrat direct cu speakeri si traineri de talia lui Anthony Robbins, Zig Ziglar, Jim Rohn, Les Brown și Dr. Mark Victor Hansen. În 2008 a înființat, împreună cu Bernardo Chua, compania Organo Gold, una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere din industrie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar