Sfaturile directorului DSA Canada pentru cei care doresc să devină independenți

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Sfaturile directorului DSA Canada pentru cei care doresc să devină independențiSfaturile directorului DSA Canada pentru cei care doresc să devină independenți, financiar și profesional, sunt legate de precauție. Peter Maddox, președintele Asociației de Direct Selling din Canada a vorbit într-un interviu, acordat pentru worldofdirectselling.com, despre ce îi trebuie unei persoane care dorește să devină vânzător independent.

Iată recomandările lui Maddox:

“Cercetează, cercetează, apoi mai cercetează un pic. Află informații despre compania pe care o ai în vedere, inclusiv despre produsele lor și modelul de afaceri. Discută cu oameni care au fost consultanți pentru ei și vezi dacă experiențele lor se potrivesc cu așteptările tale. Gândește-te la talentele și ambițiile tale și dacă se aliniază cu abilitățile solicitate de companie. Și nu în ultimul rând cu posibilele rezultate de a fi consultant.

Desigur, nu uita să verifici dacă organizația pe care o ai în vedere este membră a asociațiilor de specialitate!”

Referitor la provocările de pe piața canadiană, Maddox consideră că industria trebuie să continue să inoveze și să își ajusteze foarte fin tacticile pentru a satisface nevoile clienților dintr-un mediu care se confruntă din ce în ce mai mult cu lipsa de timp, ca resursă. În plus, președintele DSA Canada consideră că o altă provocare majoră este păstrarea standardelor înalte în tot ceea ce se face în industrie, având în vedere modelele de distribuție ale bunurilor de larg consum pe care le etalează competiția.

Peter Maddox a devenit președinte al Asociației de Direct Selling Canada în luna ianuarie a.c., este originar din Australia, unde a și obținut un MBA în Marketing la Universitatea din Tasmania.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar