4 motive pentru care oamenii renunță în network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Sfaturi pentru succes în network marketing 4 motive pentru care oamenii renunțăAi simțit vreodată entuziasmul atunci când ai recrutat pe cineva nou în afacerea ta pentru ca puțin după aceea să rămâi complet dezamăgit de hotărârea sa de a renunța? Să știi de ce oamenii fac asta este crucial pentru succesul în network marketing. Iată care ar putea fi 4 motive principale pentru care oamenii aleg să renunțe la network marketing:

1. Așteptări false

“Controlează-ți așteptările și îți vei controla dezamăgirile” – Todd Lohenry

Angajamentul cel mai important și cel mai puțin dus la bun sfârșit în network marketing este ajutarea unui începător să își stabilească așteptările. Întreabă-i ce așteptări are. Deși este foarte important să ai vise sau ținte, trebuie să îi setezi noului tău coleg, chiar de la bun început, așteptări CORECTE, dar entuziasmante și incitante. Ajută-l să își stabilească obiective realiste, pe termen scurt, care pot fi atinse, apoi să construiască din acel punct.

Mulți oameni intră în network marketing gândindu-se că se vor îmbogăți rapid. Trebuie să realizeze că pentru a obține succes în network marketing trebuie să facă sacrificii și să plătească anumite prețuri în timpul primilor ani petrecuți în afacere, cum ar fi bani, timp, distracție, confort, dar merită!

Mulți intră în domeniu pentru a lega succesul în network marketing de dorința de primi “DA”-uri de la câteva nume pe care le au în minte. Ce se întâmplă, însă, cu ei când se confruntă cu răspunsuri negative de la puținii prospecți pe care îi au la început? Dacă ești nou în acest domeniu, nu te lăsa legat sau dependent de rezultat: nu îți pasă dacă nu ți se alătură.

2. Nepregătit pentru refuz

Următorul motiv pentru care oamenii renunță la network marketing este pentru că nu erau pregătiți pentru respingere! Trebuie să înțelegeți următoarele lucruri:
• fiecare persoană care câștigă bine s-a confruntat pe parcursul carierei sale în network marketing cu refuzuri
• nu toată lumea va înțelege (sau aprecia) călătoria ta – familia și prietenii nu vor înțelege și ar putea chiar râde, iar prima ta invitație ar putea fi un dezastru
• pentru a sta în joc și a-ți construi o echipă prosperă va trebui să permiți anumite daune temporare imaginii tale sociale

Când nu te interesează laudele sau criticile o libertate interesantă devine a ta” – Kute Blackson

3. Nu contează doar să vinzi, trebuie să oferi inspirație

Un om convins împotriva voinței sale rămâne de aceeași părere.

Un motiv parțial pentru care industria e privită cu scepticism este acela că unii dintre noi au tendința de a negocia rapid cu oamenii în loc să le inspire posibilitățile din această afacere. Dacă îi poți ajuta să își stabilească mai bine deciziile și să îi motivați să facă ceva pentru că asta își doresc, atunci când își doresc să o facă, vor deveni recruți mult mai puternici!

4. Adus în rețea, dar nu ca posesorul propriei afaceri

Un alt mare motiv pentru care oamenii renunță este pentru că au fost aduși în afacere într-o manieră slabă și cu mindsetul greșit – nu ca un proprietar de afacere.

A construi o afacere propriu-zisă și a obține succesul în network marketing este nevoie să tratezi cu importanță demersul, ca pe o afacere reală, nu ca pe un hobby. Ești în această afacere nu doar pentru a încerca și a vedea dacă iese ceva, ci pentru a construi CEVA!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar