Serie de evenimente aniversare 7 ani de Life Care

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Serie de evenimente aniversare 7 ani de Life Care, în 12 orașe din țară. Primul eveniment de acest fel a avut loc pe 16 iulie la Timișoara, iar ultimul va avea loc la București (Hotel Rin Grand Hotels Bucuresti- Vitan), pe 2 august.

Companie românească de network marketing, Life Care are peste 60.000 de parteneri independenți și distribuie la nivel național produse cosmetice, produse de curățenie și suplimente alimentare. Life Care comercializează în condiții de exclusivitate game aparținând unor mari producători BIO din lume (Logocos și Alma Win), dar  și-a creat și propriile branduri, printre care Kräuter, BIOhaus, Life Impulse sau BIOstyle.

În 2008 Life Care a depășit cifra de afaceri de 10 milioane de euro și tot începând din 2008 o serie de vedete și-au legat numele de cel al companiei, devenind ambasadori Life Care: Cătălin Botezatu, Mihaela Rădulescu, Simona Amânar, Virgil Ianțu, Andra și Cătălin Măruță, Ștefan Bănică jr și Florentina Opris. Life Care își continuă extinderea și la nivel european, având deja parteneri independenți în Italia, Spania și Ungaria.

Vezi mai multe informații despre Life Care.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar