Seria invitaților speciali la București continuă: Paul Taira, Triplu Diamant ASEA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

maxresdefaultEveniment special Super Saturday ASEA în 3 octombrie 2015. Asta deoarece invitatul special este unul din liderii de top ai companiei, Paul Taira, Triplu Diamant Executiv, Diamant Executiv Fondator și membru în Consiliul Consultativ al ASEA.

Veteran al Războiului din Irak, Paul Taira a câștigat peste 1 milion de dolari din ASEA. După eliberarea din serviciul militar în Marina Americană, Paul Taira a ocupat funcția de director tehnic într-o companie cu 3 angajați pe care a reușit să o ducă la un număr de 100 de angajați în doar 6 luni. Înainte de a întâlni oportunitatea oferită de ASEA, Paul Taira a mai construit rețele la nivel de master distributor, cu organizații de peste 10.000 de parteneri independenți, în mai multe companii de vânzări directe.

Urmăriți clipul de mai jos pentru a face cunoștință cu Paul Taira:

Evenimentul va avea loc în 3 octombrie, la Hotelul Marshal Garden din București, Sala Ametist. Intrarea este gratuită.

Înființată în 2010, ASEA este prezentă astăzi în 25 de țări și pune pe piață un produs special, o soluție de molecule de semnalizare redox. În 2012 ASEA a intrat în Europa prin Italia, iar în martie 2013 a avut lansarea oficială în România. În iulie 2014 a avut loc lansarea în România, la Palatul Parlamentului, a celui de-al doilea produs, gelul RENU 28, un amestec de 8 ori mai concentrat de molecule de semnalizare redox, un produs dermatocosmetic, destinat doar uzului extern.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar