Rain International a preluat SereniGy

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

rainfuzAnunțul a fost făcut în această dimineață de Jay Noland, președintele SereniGy.

Rain International este una dintre companiile cu dezvoltarea cea mai rapidă din industrie, se arată într-un comunicat. Rain are o infrastructură care operează în peste 20 de țări. Vânzările anunțate de Rain Internațional în 2012 au fost de 10 milioane de dolari, în 2013 – de peste 20 de milioane de dolari, în 2014 – peste 30 de milioane de dolari, iar în 2015 se așteaptă să atingă 60 de milioane de dolari.

În urma fuziunii, rețeaua Rain se va extinde la 40 de țări, iar președintele SereniGy, Jay Noland, va face parte din Consiliul de directori al Rain International și va deveni Global Master Trainer în companie.

În comunicat se mai menționează că Jay Noland a încheiat un parteneriat cu cea mai mare companie de training virtual, LightSpeedVT, care va aduce noi platforme de training companiei Rain International.

Filozofia produselor Rain International este nutriția pe bază de semințe, iar în urma fuziunii, Rain va număra printre produsele sale si cea mai vândută sămânță din lume – cafeaua, se mai arată în comunicatul care enumeră și pașii tehnici de urmat pentru finalizarea rapidă a fuziunii.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar