SELDIA și-a lansat noua platformă online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

conference1aAsociația Europeană a Vânzărilor Directe (SELDIA) are un nou site. Mult mai prietenos, acesta pune la dispoziție într-un mod intuitiv informațiile necesare celor interesați de domeniul vânzărilor directe.

SELDIA a fost înființată în 1968 şi reprezintă industria vânzărilor directe din Europa, misiunea acesteia fiind aceea de a promova vânzările directe la nivelul instituțiilor Uniunii Europene și de a se asigura că factorii de decizie politică din Europa sunt conştienţi de beneficiile şi contribuţia acestei industrii la economiile naţionale.

SELDIA include 28 de asociaţii naţionale de vânzări directe şi 16 companii corporative, membrii săi, semnatari ai Codului de Conduită European în Vânzări Directe, distribuind produse de calitate superioară și respectând cele mai înalte standarde etice.

România este prezentă în cadrul SELDIA prin ACVD – Asociația Companiilor de Vânzări Directe. Înființată în 2002, ACVD a anunțat reluarea activității la începutul anului acesta, în februarie, tot prin lansarea unui nou site, dar si a paginii de Facebook.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar