SELDIA: Amway este compania de vânzări directe a anului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

web2În cadrul mesei rotunde anuale a Asociației Europene a Companiilor de Vânzări Directe (Seldia), care a avut loc în acest an la Bruxelles, Amway a fost desemnată drept Compania Anului 2013, în timpul ceremoniei Premiilor Astra.

Amway Europa a fost aleasă Compania de vânzări directe a Anului în special pentru angajamentul său față de promovarea auto-ocupării forței de muncă în instituțiile europene și naționale.

Peter Strydom, Directorul General al Amway Europa, a primit premiul de la Joe Mariano, președinte al Asociației Americane a Companiilor de Vânzări Directe, în prezența a peste 100 de persoane, printre care și membri ai Parlamentului European și ambasadori din Grecia și Suedia. Joe Mariano a apreciat rolul pe care îl joacă Amway în a oferi o oportunitate reală pentru toți cei care doresc să își desfășoare activitatea de întreprinzător independent.

Recunoașterea a avut loc în cadrul celui mai important eveniment european din acest sector, masa rotundă anuală a Seldia, ce reunește în fiecare an reprenzentanții tuturor marilor companii de vânzări directe din Europa.

Sursa: Amway Italia

Foto: Seldia.eu

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Plastoi Maria

    AMWAY este una dintre cele mai mari sase din istoria lumii.
    AMWAY da o sansa pentru fiecare om care doreste sa-si schimbe viata.Daca oamenii ar sti asta, nu am mai vedea oameni saraci si copii amariti.Haideti sa kle spunem tuturor ca au o sansa cu AMWAY.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar