Şeful Vemma BK Boreyko lansează o nouă companie de network marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
bkBK Boreyko, CEO al companiei Vemma, a decis să lanseze o nouă companie de network marketing, Bode Pro, cu un plan de compensare unilevel. El va continua să conducă Vemma, simultan cu noua companie. O strategie care şi-a dovedit eficienţa când a lansat Vemma, deşi conducea New Vision. Ambele companii au depăşit o cifră de vânzări de peste un miliard de dolari, iar BK Boreyko pare decis să aibă și mai mult succes cu Bode Pro. A treia oară e cu noroc, glumește Boreyko în discursul prin care își anunță intențiile, găsind, iată!, forța unui nou început.
 
După o luptă cu legislatorii americani pentru a-și salva compania Vemma, iată că Boreyko anunţă noua aventură numită Bode Pro, companie în care vrea să își valorifice toată experiența acumulată până în prezent. După o campanie de o lună de prelansare, compania va fi lansată oficial întâi în SUA şi Canada, la 1 martie, iar de la jumătatea lunii va intra și pe piața din Europa, în Austria, Germania şi Elveţia.
 
Bode Pro promite să aducă schimbări esenţiale în industria vânzărilor directe. În materie de produse, compania se va baza pe un amestec de formule clinice revizuite, deja existente și care au adus succesul Vemma. Produsul lance este, desigur, un supliment – Happy – care favorizează productivitatea, concentrarea, atenţia şi ajută funcţia cognitivă.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar