Șeful Asociației de Vânzări Directe din Marea Britanie, onorat de regină

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

dsa_web_address_logoPaul Southworth, fostul Directorul General al Asociației de Vânzări Directe din Marea Britanie, a fost numit Ofițer în Ordinul Imperiului Britanic.

Cu ocazia celebrării celei de-a 88-a zi de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, onorurile regale recunosc persoanele fizice pentru realizările lor în viața publică și pentru serviciul lor adus Marii Britanii. Southworth va primi Premiul pentru servicii în afaceri, arte și servicii aduse comunității din Northamptonshire, chiar de la Majestatea Sa, în cadrul unei ceremonii speciale la Palatul Buckingham.

“Premiul a venit ca o surpriză totală și mă simt atât de onorat și umil să primesc o astfel de recunoaștere”, a declarat Southworth pentru Direct Selling News. “Ca întotdeauna, asta este posibil datorită echipei incredibile de oameni cu care am privilegiul de a lucra și este recunoașterea lor la fel de mult ca a mea”.

În cariera sa în industria vânzarilor directe, Southworth a deținut și funcția de președinte al Avon Marea Britanie. El a condus, de asemenea, Consiliul de Administrație al Teatrelor din Northampton și a făcut parte și din Consiliul de Administrație al Trustului de Arte și Management din Northamptonshire. Southworth va continua să sprijine Asociația de Vânzări Directe din Marea Britanie în rol de ambasador după pensionarea sa, anul acesta, poziția de directorul general al Asociației fiind preluată de adjuncta sa, Lynda Mills.

Sursa:  Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar