Secretul succesului, impartasit de cei care activeaza in domeniul multi level marketing

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Mii de dolari obținuți dintr-o slujbă part time – pare un vis frumos, dar dacă este adevărat? Două femei și-au făcut publice poveștile de succes prin intermediul jurnalistei Kim Fields, din cadrul grupului media american KTVB, și au arătat care este secretul succesului de care se bucură.

Aspen Morrow are trei copii și este consultant în cadrul companiei Legal Shield. ”În cinci ani am câștigat sute de mii de dolari”, a declarat Morrow.

Amy Darrington este de asemenea consultant la Scentsy, și este o mamă care lucrează de acasă. ”De îndată ce am observat ce potențial există am decis să merg mai departe”, a spus Darrington. Morrow și Darrington sunt doar două dintre cele 16 milioane de persoane estimate că ar face parte din rețeaua de multi-level marketeri din Statele Unite. Ei vând de toate de la suc și până la asigurări de viață și loțiuni.

”Este tot ce mi-am dorit deoarece întotdeauna am vrut să fiu aproape de copiii mei”, a declarat Darrington. Femeia vinde lumânări Scentsy de acasă, de unde poate munci în orice moment al zilei, atât cât dorește. După doar patru ani ea se află în la un nivel de vârf în cadrul planului de compensare al companiei.

Aspen Morrow, cealaltă mămică de succes lucrează trei zile pe săptămână și vinde asigurări contra furtului de identitate în cadrul unei companii denumite Legal Shield. ”Principala problemă a industriei sunt oamenii care spun altora că vor face mulți bani și repede”, a explicat Morrow. Ea a avut nevoie de șase ani pentru a ajunge în punctul acesta, după nenumărate eșecuri și a lucrat la mai multe companii de network marketing.
Citește mai mult despre acest subiect pe Ktvb.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar