Secretul celor mai bine platiti oameni in MLM: Doar gandurile care se transforma in actiuni aduc rezultate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Pentru Angela Liew și Rayne Ho din Singapore numărul 13 nu este deloc ghinionist. Cei doi sunt parteneri Nu Skin și ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiți oameni din industria MLM, câștigând, potrivit Business For Home, peste 13 milioane de dolari pe an.

Cine sunt și ce fac ei diferit? Muncesc mult pentru atingerea scopurilor. Angela povestește cum odată  chiar s-a externat dintr-un spital din China și a susținut imediat o prezentare încă bandajată la cap.

Angela Liew spune că este parte din caracterul ei să fie dură, căci înainte de Nu Skin a condus 3 fabrici de îmbrăcăminte. A renunțat la ele pentru că nu o ajutau sa evolueze personal, iar majoritatea celor pe care-i învăța acest business, îi deveneau apoi concurenți. A intrat în Nu Skin ca să creeze rezultate, nu ca să le aștepte, astfel încât părinții ei să fie mândri de ea. Încă din copilărie a dorit să iasă în evidență. Este a 5-a din cei 11 copii ai familiei și mereu și-a dorit să se facă remarcată de părinți. Din păcate, tatăl Angelei a murit înaintea debutului ei în Nu Skin, dar mama sa a apucat să o vadă pe culmile succesului.

Rayne Ho a fost finanțist înainte de Nu Skin și nici el nu era foarte încântat de domeniu. „Era vorba doar de o relație vânzare-cumpărare, nimic altceva”, declară acesta.

Astfel, cei doi au fost atrași de Nu Skin pentru cultura orientată mai ales către oameni. “Oamenii vin pentru oportunitate, dar rămân datorită culturii”, susține Angela.

Ei își educă distribuitorii în spiritul acțiunii, astfel încât să înceapă să producă rezultate, nu să le aștepte și mai ales îi ajută prin propriul exemplu să nu renunțe.

Angela se temea de prezentările în public,  dar a reușit să-și depășească frica și să continue creșterea afacerii schimbându-și modul de a gândi și a devenit favorită pe scenele conferințelor locale, regionale, dar și internaționale. Și-a dat seama că poate ajuta mulți oameni astfel și asta a ajutat-o în a-și depăși frica.

Cei doi apreciază că sunt priviți ca parteneri în afacere și că le  este recunoscută munca.

“Și pentru noi totul a început cu primul pas. Acțiunea duce la rezultate”, “dar în afacerile clasice succesul poate fi destul de trist, căci oamenii nu pot să-și împărtășească expertiza, experiențele” mai spune Angela, iar Rayne o susține prin convingerea proprie “întrucât mereu și-a dorit să construiască o platformă de tip win-win”.


 

Sursa: Nsemindset.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar