Schimbari la varf in Xango

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

XANGO LLC. a anunțat numirea a doi fondatori ai companiei în noi roluri cheie: Joe Morton în calitate de președinte al XANGO America și Australia și Kent Wood, ca președinte al XANGO Europa, CIS și Africa de Sud.

“Povestea de succes a XANGO, de mai bine de un deceniu se rezumă la lideri care la fiecare nivel – în teren sau în birourile companiei – investesc personal și acționează pentru a-i ajuta pe alții să reușească, iar Joe și Kent s-au dedicat acestei misiuni”, a spus fondatorul XANGO, Președinte al Consiliul și CEO, Aaron Garrity.

“Creșterea fiecărui distribuitor stă la baza inițiativei noastre. Cu aceste noi roluri, Joe și Kent vor lucra mână-în-mână cu liderii distribuitorilor noștri în aceste regiuni, în timp ce conducerea și angajații noștri vor asigura servicii optime fiecărui distribuitor care lucrează pentru a-și dezvolta afacerea XANGO “, a mai spus Garrity.

Joe și Kent sunt doi membri marcanți ai companiei, unul descoperind beneficiile fructului de mangostan ce a dus la crearea sucului Xango și a gamei sale de suplimente, celălalt fiind un membru fondator cu diverse poziții ocupate de-a lungul timpului în companie. Ambii au fost premiați de diverse reviste locale din Utah și au o experiență vastă în domeniul network marketing-ului.

XANGO oferă produse de sănătate și wellness și are în prezent o rețea globală de peste 2 milioane de distribuitori independenți în SUA și în peste 40 de piețe internaționale, inclusiv Canada, Mexic, Australia, Japonia, Hong Kong, Africa de Sud.

Sursa: Prnewswire.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar