Sase secrete pentru a fi plin de energie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Pentru a avea un nivel optim de energie şi o atenţie sporită, care nu se obţin dintr-o băutură cofeinizată sau din alte stimulente externe, există 6 moduri de a vă întreţine nucleul de energie interioară:

1. Dormiți bine noaptea!

Oamenii care dorm doar 4 ore pe noapte nu vor reuşi să fie la fel de productivi, creativi sau rezistenţi în timp. Corpul şi mintea au nevoie de odihnă ca să se reîncarce. Ideal ar fi să puteţi dormi 7-8 ore pe noapte, dar să vă şi treziți dis-de-dimineaţă.

2. Scrieţi-vă obiectivele de 2 ori pe zi!

Faceţi o listă cu scopurile dvs. atât la trezire, cât şi înainte de culcare. Asta vă va ajuta să vă concentraţi atât pe obiective, cât şi pe motivele pentru care doriţi să le îndepliniţi. Nu este vorba de lista cu ceea ce trebuie făcut în ziua respectivă, ci de ţelurile dvs. în viaţă: de ce munciţi şi ce încercaţi să obţineţi. Focusarea pe aceste obiective majore vă va ajuta să vă alimentaţi pasiunea şi energia.

3. Faceţi zilnic mişcare!

Un program regulat de exerciţii fizice vă va energiza şi vă va da control si putere. Antrenamentul cardio sau de forţă făcut dimineaţa va pune adrenalina în mişcare şi vă va creşte încrederea în sine şi vigoarea pentru tot restul zilei. În timpul exerciţiilor, puteţi include şi învăţarea prin ascultare, ca să vă antrenați şi mintea odată cu trupul.

4. Îmbrăcaţi-vă pentru succes!

Dacă vă îmbrăcaţi adecvat, veţi fi perceput diferit: atât de către dvs., cât şi ceilalţi. Alegeţi-vă un look care să sugereze că sunteţi mândru, pregătit şi încrezător în succes. Oamenii vă vor aprecia efortul de a arăta ca un adevărat prefesionist, iar admiraţia lor poate să vă dea chiar energia pozitivă care să vă susţină de-a lungul întregii zile.

5. Înconjuraţi-vă de oameni care să vă susţină!

Puteţi să vă alăturaţi unor organizaţii sau cluburi în care să faceţi hobby-urile care vă plac. De asemenea, împărtășiți totul cu familia astfel încât să se bucure cu voi pentru fiecare succes şi să vă susţină moral de-a lungul timpului.

6. Abordaţi munca şi viaţa într-o manieră optimistă!

Eliminaţi discursul negativist de tipul “Asta nu se poate face” sau “Nu pot asta” pentru că această mentalitate nu energizează oamenii şi nu-i motivează să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă.

Amintiți-vă că mereu veți avea de înfruntat obstacole şi provocări, dar menţinerea unui nivel ridicat de energie vă va susţine în formarea dvs. ca bun antreprenor.

Sursa: Entrepreneur.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar