Sala arhiplină la Evenimentul Nu Skin de la Hilton

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

IMG_6918200 de persoane, aproape dublu față de ultimul eveniment, au participat la Evenimentul Nu Skin organizat la Athenee Palace Hilton, sâmbătă, 14 noiembrie.  În mare majoritate antreprenori, angajați în poziții de middle și top-management sau medici, participanții au asistat la patru expuneri  interactive, într-o atmosferă de lucru excelentă.

Despre poziționarea companiei Nu Skin în industria anti-aging mondială a vorbit Răzvan Spiridon, fost jurnalist de succes și fost redactor-șef al revistei Men’s Health.  Dr. Simona Stroilescu, medic  colaborator al rețelei private Regina Maria, a expus  tehnologiile și produsele Nu Skin, patentele științifice care asigură companiei o poziție fără competitor, prin abordarea epigenetică și nutrigenomică, și staff-ul științific excepțional.

După un coffee-break de 30 de minute în care participanții au avut ocazia să socializeze, a doua parte a fost axată pe3 business. Răzvan Boji, fost consultant și antreprenor, a explicat venitul rezidual  și felul în care poate fi accesat, prin modele diferite de afaceri. Conferința a fost închisă de Andreea Spiridon, economist și fost prezentator de știri la PROTV, care a explicat pas cu pas cum se construiește afacerea Nu Skin.

În cursul prezentării, au fost recunoscuți toți aceia care s-au calificat pentru un nou nivel în dezvoltarea afacerii  Nu Skin în ultimele două luni și, de asemenea, cei care au atins performanțe excepționale și sunt în calificare pentru Success Trip Miami 2016. În întreaga regiune Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Sud, Nu Skin Enterprises le oferă partenerilor atât venituri consistente, cât și o vacanță de 10.000 de euro anual pentru rezultate deosebite. Următoarea călătorie va avea loc în 2017 în Cape Town, Africa de Sud. Calificarea pentru aceasta se va încheia la 31 August 2016.

4Echipa Nu Skin România se pregătește pentru o dublare a pieței. Acesta a fost primul Eveniment Regional organizat în București sub egida One Team Global.  OTG este o organizație non-profit coordonată la nivel mondial de un grup de milionari în dolari care și-au propus să creeze un sistem global de suport și training pentru toți cei interesați să dezvolte, într-un parteneriat cu Nu Skin Enterprises, afaceri profitabile la nivel internațional.  Înființat de legenda industriei de network-marketing Nathan Ricks, sistemul, bazat pe contribuție, onestitate, responsabilitate, integritate și respect, a contribuit, în ultimii 30 de ani, la crearea a sute de milionari în dolari în peste 50 de țări, fiind recunoscut astăzi ca fiind cel mai eficient sistem de training la nivel mondial. Reprezentanții  României pentru OTG Global sunt Andreea și Răzvan Spiridon. Aceștia coordonează în România Area Leadership Council, format din alți 6 lideri locali cu rezultate deosebite, care se ocupă de training și organizarea de evenimente.

IMG_70602

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. E o companie de succes. Bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar