Să fac sau nu network marketing?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Uite de ce aproape toată lumea ar trebui să facă network marketingDacă ne gândim bine, aproape toată lumea ar trebui să facă network marketing, iar ceea ce vei citi în continuare îți va arăta motivul. De asemenea, cei care sunt deja parte din acest univers vor găsi aici câteva sfaturi practice. Analizează cele de mai jos și ia decizia cea mai bună pentru tine.

De ce Network Marketing?

Referitor la începerea unei afaceri, trebuie să știți că presupune costuri, cheltuieli și riscuri mai mici decât orice alt mod de a începe o afacere și vine la pachet cu multe avantaje. Ai avantajul de a beneficia de serviciile specifice departamentelor de customer support, de livrare, cercetare și dezvoltare și resurse de training pe cheltuiala altcuiva fără ca tu să fii nevoit să treci prin procesul anevoios de a angaja oameni și finanța toate acele posturi, plus a învăța ce presupune fiecare dintre ele.
Asta NU înseamnă că toată lumea trebuie să facă network marketing. Iată de ce…

Cine ar trebui să facă asta?

Toți oamenii de vânzări.
Da, așa este. De ce? Iată câteva motive:

1. Dacă activezi în vânzări, întâlnești mai mulți oameni care nu-ți cumpără produsul decât oameni care îl cumpără. Atunci nu ar fi grozav să ai ceva de oferit acelora care nu cumpără de la tine și să faci bani din asta?

2. Ai avut vreo perioadă proastă în cariera ta? Poate agenții imobiliari se regăsesc aici. Ce-ar fi dacă ai putea să păstrezi afacerile imobiliare ca motivație primară, dar să vezi cine ar fi deschis la un flux de venituri adițional? Când păstrezi toate ouăle într-un singur coș se pot sparge toate.

3. Majoritatea oamenilor din vânzări sunt plătiți la tranzacție. Fac o tranzacție, sunt plătiți o dată. Lucrurile fluctuează de la o lună la alta. Unii oameni din network marketing nu pot răspunde când sunt întrebați câți bani au făcut în prima lună pentru că încă obțin venituri din partea celor pe care i-au recrutat atunci, chiar dacă atunci înseamnă cu 6 ani în urmă. Dacă lucrezi în vânzări și nu obții venituri reziduale, care vin la mult timp după tranzacția inițială, imaginează-ți viața peste 20 ani și vezi dacă vei mai putea să depui eforturile pe care le depui în prezent.

4. Oamenii din vânzări nu sunt fricoși. Sunt plătiți pentru performanță și știu că o cană de cafea se bea la finalul tranzacției.

Toți deținătorii de afaceri mici
Câteva dintre punctele valabile pentru oamenii din vânzări se aplică și celor care dețin o afacere mică. Cel mai important motiv pentru care deținătorii de afaceri mici ar trebui să facă network marketing îl reprezintă sprijinul comunității de care vor beneficia.
Când ai în rețea un mic antreprenor, echipa DOREȘTE să îi sprijine afacerea. Oare câte restaurante și afaceri mici care au dat faliment și-ar fi putut ține afacerea pe picioare cu un mic de sprijin local?

Oricine își urăște slujba
Cum altfel ai putea să scapi de slujba ACEEA dacă nu ai un venit suplimentar? Mai ales dacă nu ai fonduri suficiente pentru a putea investi într-o afacere, network marketingul este probabil cea mai bună opțiune pe care o ai. Nu trebuie să fii blocat într-un loc sau într-o situație dacă nu vrei.

Adevărul despre succesul în network marketing

Nu trebuie să înțelegeți că persoanele din categoriile de mai sus trebuie să își schimbe atenția de la îndeletnicirea lor primară către network marketing. Doar intrați în sistem. Găsiți un mentor care să vă arate încotro să o apucați. Nu trebuie să vă agitați sau să intrați în panică. O idee ar fi să vă construiți mai multe oportunități. Nu ar fi nemaipomenit dacă vă păstrați opțiunea de job principală și, pe lângă asta, obțineți din network marketing un câștig financiar lunar?

Cine nu ar trebui să facă network marketing?

1. Oamenii care se sperie ușor. Dacă te lași afectat ușor de părerile altor oameni, atunci rămâi la orice faci tu în prezent.

2. Oamenii cu așteptări nerealiste. Dacă nu aveai venituri de 10.000 $ lunar cu slujba ta, nu te aștepta la asta în acest domeniu.

3. Oamenii cu atitudine negativă. Ați văzut vreodată o persoană mergând bosumflată pe scenă pentru a-și lua în primire cecul gras? Nici eu. Oamenii vor să fie în preajma oamenilor pozitivi, iar cei cu atitudine negativă nu au nici o șansă să obțină succesul în network marketing.

4. Atotștiutorii. Cunosc pe cineva care a fost exact așa. Era un agent imobiliar de succes și credea că le știe pe toate, dar nu le știa. Fii deschis la îndrumare și coaching din partea celor care știu despre ce e vorba.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar