S-a lansat sistemul SiteTalk CashBack

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

sitetalkSistemul SiteTalk CashBack a fost lansat.  Astfel, utilizatorii platformei de socializare pot primi între 0,4 și 16% înapoi din banii cheltuiți la cumpărăturile online făcute de la partenerii SiteTalk. De asemenea, aceștia vor beneficia de 10% și din volumul CashBack generat de persoanele invitate personal în rețea.

Printre partenerii SiteTalk se numără Amazon (până la 4% cashback), Guess (3%), eBay (0,8%) sau C&A (5,68%).

Global Digital Services, deținătorul SiteTalk.com, una dintre platformele sociale cu cea mai mare creștere, având peste 15 milioane de membri, a anunțat la finalul primăverii o serie de noutăți, începând cu lansarea platformei SiteTalk 4.0, cu o interfață pentru utilizatori complet updatată. Pe lângă magazinul online, această înnoire include navigare îmbunătățită, aplicații mobile pentru Android și Apple.

“Cu aceste noi opțiuni am ajuns la nivelul platformelor de top de social media, o ligă care include site-uri populare ca Facebook. Diferența este că SiteTalk.com are multe opțiuni suplimentare dedicate membrilor care cred că social media poate și ar trebui să fie o sursă potențială de recomense și câștig pentru membrii săi”, este de părere Frank Ricketts, cofondatorul și Directorul SiteTalk Community Inc.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Multa lume priveste acest website cu suspiciune. E ceva fondat?

    • Aveti dreptate! Orice lucru nou, este suspicios si toti sunt la inceput sceptici, dupa care daca cunosc beneficiile le aplica.Cand acum 8 ani, am castigat primii 114$ din afaceri online, si mi s-a trimis banii pe un CEC , emis de o banca americana, pe care trebuia sa convertesc la baca mea, toti din banca au intrat in panica , intrebandu-ma, de unde am asa ceva.Cand le-am spus senin ca din afaceri online, salariata de la ghiseu, a luat la fuga pe coridor, stragand, ca trebuie sa vada seful. Cred ca in xiua de azi, nu mai este o minune pentru nimeni. Amintiti-va cat era lumea de sceptic, cand s-a introdus cardul bancar pentru drepturile salariale, sau la acordarea ajutoarelor sociale.Exemplele pot continua in orice domeniu, care i ziua de azi este mai prezent in spatiul virtual decat in cel clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar